home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Kauppakamarien jäsenet samassa palvelussa

Hae esim. koulutus Helsinki tai tilitoimisto Oulu

18200

Jäsenprofiilia eri toimialoilta

3000

Yrityshakua kuukaudessa

Jäsentemme yritysesittelyjä

Tutustu uusimpiin JäsenprofiiliPLUS-yritysesittelyihin

Jäsentarinat

Uudet Jäsenprofiilit

Blogi

Näin hyödynnät ChatGPT:tä KauppakamariVerkostossa

Tähän mennessä olet todennäköisesti vähintään kuullut tekoälylaboratorio OpenAI:sta ja sen kehittämästä ChatGPT-tekoälybotista. Tekoälyä voi käyttää apuna lukuisin eri tavoin, esimerkiksi KauppakamariVerkoston sisältöjen luomisessa ja muokkaamisessa.

Lue lisää
Verkkonäkyvyys

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Kun kilpailukenttä muuttuu, myynnin johdon on yhä tärkeämpää pysyä kehityksen edellä tulosten aikaansaamiseksi ja kilpailuetujen säilyttämiseksi. Miltä näyttää myynnin tulevaisuus? Entä minkälaisia käytännön vinkkejä löytyy myynnin johtamiseen?

Lue lisää
Myynti

Ulkomaiset yrityskontaktit yhdessä hakemistossa

Etsitkö kansainvälistä alihankkijaa, edustajaa tai kumppania tuotekehitykseen? Maksuton Yrityskontaktipörssi tarjoaa mahdollisuuden etsiä kansainvälisiä teknologia-, liiketoiminta- ja tutkimusyhteistyökumppaneita yhdestä keskistetystä paikasta.

Selaa kontakteja

NÄY JA ILMOITA PALVELUSSA

Lisänäkyvyyttä yrityksellesi

Hanki jäsenprofiili liittymällä Kauppakamarin jäseneksi ja lisää yrityksesi verkkonäkyvyyttä KauppakamariVerkoston lisäpalveluilla.

 Tavoita uusia asiakkaita
 Näy ainutlaatuiselle kohderyhmälle
 Luo tunnettuutta ja kasvata verkostoasi
Lue lisää Liity jäseneksi

Löydä oma kauppakamarisi

KauppakamariVerkosto on moderni digitaalinen haku- ja verkostoitumispalvelu kaikille Suomen kauppakamareiden jäsenille, joita on yhteensä yli 20 000. 

Löydä kauppakamarisi

Kauppakamari sosiaalisessa mediassa

Seuraa meitä:

Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!