home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

18 000 jäsenyritystä
yhdessä palvelussa.

Näy, vaikuta ja verkostoidu!

Uusimmat ilmoitukset

Löydä ja tule löydetyksi Hanki Jäsenprofiili liittymällä lähes 20 000 jäsenorganisaation vaikuttavaan verkostoon Liity jäseneksi

Tarkista profiilisi

Onko sinulla jo Jäsenprofiili? Huolehdi näkyvyydestäsi pitämällä tietosi ajan tasalla.

Jäsenprofiilit

Ilmoita rajoituksetta

Ostamalla Jäsenprofiili+ voit ilmoittaa palvelussa niin usein kuin haluat.

Ilmoitukset

Tilaa uutiskirje

KauppakamariVerkoston ajankohtaiset asiat kerran kuussa sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Osta banneripaikka

Tavoita ainutlaatuinen kohderyhmä mainostamalla palvelussa.

Mainosta palvelussa

Blogi

Verkkosivujen käyttäjäkokemusta parantamalla kilpailuetua ja asiakastyytyväisyyttä

Asiakkaat ovat lähes päivittäin vuorovaikutuksessa eri yritysten ja organisaatioiden kanssa verkossa, jossa asioinnin toivotaan olevan helppoa, miellyttävää ja sujuvaa monin tavoin. Verkkosivujen käyttäjäkokemusta (eng. User Experience, lyh. UX) parantamalla voidaan saavuttaa kannattavuutta liiketoimintaan ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Lue lisää »
Asiakaspalvelu
Verkkonäkyvyys

Onnistuneen asiakkaan oikean parhaaksi

Tuotteiden ja palveluiden myyntitilanteessa asiakkaan sanotaan olevan aina oikeassa. Hänen mielipiteensä tietystä tuotteesta voi olla värittynyt, ennakkoluuloinen tai kuulopuheisiin perustuva, mutta kohdatessaan asiakaspalvelijan on asiakas kuitenkin omastaan mielestään täysin oikeassa.

Lue lisää »
Asiakaspalvelu
Myynti

Onnistuneen vuorovaikutuksen parhaaksi

Kun asiakas saapuu yritykseen palveltavaksi käynnistää se samalla asiakkaan ja yrityksen edustajan välisen vuorovaikutuksen kohti onnistunutta kauppatapahtumaa.

Lue lisää »
Asiakaspalvelu
Myynti

Onnistuneen asiakaspalvelun parhaaksi

Menestyvässä yrityksessä asiakasta palvellaan kunnioittaen yrityksen palvelukuvatekijöiden mukaisia totuuden hetkiä.

Lue lisää »
Asiakaspalvelu
Myynti

18303

Jäsenprofiilia

2000

Yrityshakua kuukaudessa

Uudet Jäsenprofiilit

Päivitä profiilisi

Valjasta KauppakamariVerkosto tehokkaaksi myynti- ja
markkinointikanavaksi päivittämällä profiilisi.
Maksat vain n. 13 € / kk

OSTA JÄSENPROFIILI+

Kauppakamari sosiaalisessa mediassa

Helsingin seudun kauppakamarilla ei ole mitään periaatteellista vastarintaa joukkoliikennekatuja kohtaan, vaan kysymys on laajemmasta saavutettavuuden periaatteesta. – Kritisoimme sitä, että suunnitelmia tehdään pala palata kokonaisuus unohtaen, johtava asiantuntija Tiina Pasuri kertoo. Läpiajoliikenteen rajoittamista on mietitty monilla katuosuuksilla.

Tärkeimmät hyödyt muotoilusta tulevat Muotoiluala 2021 -katsauksen mukaan tuotteiden ja palvelujen parantuneesta laadusta, käytettävyydestä ja laadunvalvonnasta sekä visuaalisuudesta. @uusiteknologia @Ornamory Muotoilu on integroitumassa yhä vahvemmin suomalaisyritysten ydintoimintaan ja valtaosa muotoilutyöstä tehdään yritysten sisällä, mutta myös ulkopuolisia muotoilijoita käytetään kasvasti....

Instagram

Matkailualan toimijat peräänkuuluttavat asenneilmapiirin muutosta matkustamista kohtaan positiiviseksi. Elinkeinoelämän tutkimuslaitos on julkaissut matkailualaa koskevan raportin, jonka mukaan Suomessa matkailuala elpyy muuta Eurooppaa hitaammin.

Muotoilun kysyntä kasvaa voimakkaasti ja muotoilu on integroitunut yhä vahvemmin yritysten ydintoimintaan. "Muotoilupalveluiden tuottaminen yritysten sisällä on kasvanut merkittävästi, mikä kertoo siitä, että muotoilu nähdään entistä strategisempana osana yritysten liiketoimintaa. Moni yritys hyötyisi muotoilujohtajan palkkaamisesta", sanoo Ornamon toiminnanjohtaja Salla Heinänen. Tulos selviää ...

Matkailuala on veitsenterällä. Suomen matkailun avautuminen edellyttää nyt hallitukselta positiivista viestiä terveysturvallisen matkailun puolesta. ✈️ Tutustu ETLAn julkaisemaan raporttiin (koonnut Nordic West Office ) matkailualan toipumisesta pandemiasta ⬇️ Suomen matkailun avautuminen edellyttää nyt hallitukselta positiivista viestiä terveysturvallisen matkailun puolesta.

Kaipaako yrityksesi kv-mentorointia? 💡 Helsingin seudun kauppakamari, Suomen alueelliset kauppakamarit, Enterprise Europe Network (EEN) & Nestor Partners ry järjestävät maksutonta mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun 12.–14.10. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! 👇 Kaipaatko ajatustenvaihtoa, kokeneiden yritysjohtajien näkemyksiä ja sparrausta yrityksesi kansainvälistymiseen...

Töitä olisi! Jos henkilö on löytynyt, työlupaa ei välttämättä ole ollut! Työvoiman tarve kohdistuu ammattikoulutettuun ja ammattikorkeakoulutettuun työvoimaan. Pula: Huolestuttavaa on, että huhtikuun jälkeen tilanne on yritysten kannalta muuttunut melko dramaattisesti, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki Perälä.

Helsingin seudun kauppakamarin Ennakointikamarin tutkimus työvoiman saatavuudesta ja kysynnästä majoitus- ja ravintola-alalla tarjoaa ratkaisuksi työvoimapulaan maahanmuuttajien työlupaprosessien sujuvoittamista sekä tiiviistä yhteistyötä yritysten ja oppilaitosten välillä. Ravintola-ala kärvistelee työvoimapulassa. Alalla on silti poikkeuksellisen paljon avoimia työpaikkoja.

Useimmin konkurssiasiat nousevat yrityksissä esille, kun asiakas aloittaa konkurssimenettelyn. Kannattaako valvoa alle 1000 euron saatavia? Konkurssimenettelyn kustannukset? Konkurssin eri vaiheet? Useimmin konkurssiasiat nousevat yrityksessä esille sen asiakkaan aloittaessa konkurssimenettelyn. Mitä velkojan kannattaa tehdä tilanteessa?

Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritykset arvioivat, että koronapandemia on muuttanut pysyvästi yritystoimintaa ja työntekemisen malleja. Yritykset antavat kyselyssä vahvan signaalin uudenlaisen johtamisen tarpeesta. Pandemia on muuttanut työntekemisen tapoja, kertoo Markku Lahtinen. Lue lisää ⬇️ Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritykset arvioivat, että koronapandemia on muuttanut pysy...

Suhdanteen tarjoamaa kasvua on vahvistettava nyt. Työvoiman tarjontaa ja nykyistä nopeampaa työvoiman saamista käyttöön on vahvistettava. Ketteryys ja joustavuus on kaiken keskiössä. Huom! yritykset, työvoimaviranomaiset, oppilaitokset. Talouden kehitystä, yritysten menestystä ja työvoiman tarjontaa vahvistavia päätöksiä saatiin hallituksen budjettiriihestä varsin vähän.

Jos työntekijä sairastuu 😥 niin että siitä seuraa pitkä sairauspoissaolo 👉 Mitä työnantajan pitää ottaa huomioon? Lue lisää ⬇️ Työntekijän sairauspoissaolon pitkittyessä työnantajalla on muistettavaa ja selvitettävää työhönpaluun tukemisesta työsuhde-etuihin.

Ilmianna nyt vuoden johtaja 2021! Kuka on mielestäsi onnistunut erinomaisesti tehtävässään? Kerro perustelut ilmiantoosi 30.9. mennessä ja voit voittaa esim. kolmen ruokalajin suositusmenuun kahdelle vapaavalintaisessa Kämp Collection Hotels ravintolassa. Äänestä vuoden johtajaa täällä: https://bit.ly/3zh1OJJ

Teollisuusalat ovat Uudellamaalla tuottavampia kuin koko maassa keskimääriin. Pohjoiseurooppalaisessa suurkaupunkivertailussa Helsingin seutu sijoittuu teollisuusvaltaisimpiin alueisiin, mutta on pudonnut volyymissa ja kasvussa kärkijoukosta. "Nyt on tärkeää, että alueelle syntyy vahva ekosysteemi, jossa luodaan yksityisen ja julkisen yhteistyöllä alusta kehittää ja testata – ja sitten viedä tääl...

Eurooppa edellä -podcastit haluavat lisätä EU-keskusteluun särmää ja herätellä päättäjiä tekemään aktiivisempaa EU-politiikkaa. 🎧 Kuuntele tuoreet podcastit. Juontajana Tapio Nurminen ja vieraina Janica Ylikarjula, Markus Penttinen ja Jyrki Katainen. Onko EU:n vihreä siirtymä Suomelle uhka vai mahdollisuus? Onko globaalin kauppasodan uhka väistymässä? Tapio Nurminen keskustelijana.

Tuotteet ja palvelut

Uutiset

good news from finland

KauppakamariNYT

Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!