home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Delingua Oy

Jätä oma ilmoitus

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu - kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kääntäminen ja tulkkaus
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Mechelininkatu 1 A , 00180, HELSINKI
Postiosoite:
Mechelininkatu 1 A , 00180, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358207431389
Y-tunnus:
2009465-7
Yrityksen perustamisvuosi:
2005
Avainsanat
KielikouluKielikoulutusKielipalveluKäännösKäännöspalveluKäännöstoimistoKääntäjäKääntäminenTulkkausTulkki

Tärkein kielipalvelukumppanisi

Delingua on suomalainen perheomisteinen käännöstoimisto, josta on sisulla ja kovalla työllä kasvanut yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista b2b-kielipalveluyrityksistä. Autamme asiakkaitamme erilaisissa kansainvälisen viestinnän ja lokalisoinnin haasteissa käyttäen apunamme nykyaikaista kieliteknologiaa ja parhaita asiantuntijoita. Delinguan käännös- ja tulkkauspalvelulle on myönnetty ISO 9001:2008 -laatusertifikaatti.

Uskomme strategiseen kumppanuuteen kielipalveluissa. Paras laatu syntyy mielestämme asiakasymmärryksestä, asiantuntemuksesta sekä teknologian tehokkaasta hyödyntämisestä. Arvojamme ovat ammattimaisuus, luotettavuus, empatia ja ilo. Saamme asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta laadukkaasta palvelusta sekä nopeasta ja tehokkaasta toiminnasta.

Käännöstoimisto

Delingua on käännöstoimisto, jonka palvelut soveltuvat niin pienille ja keskisuurille yrityksille kuin myös kansainvälisille yhtiöille. Tarjontamme kattaa kaiken yksittäisistä käännöksistä kokonaisiin monikielisen viestinnän ja lokalisoinnin palveluratkaisuihin. 

Käännöstoimistomme missio on olla käännöskumppanisi kaikissa käännöstarpeissasi, joustaa prosessiesi mukaan sekä tarjota oikeat teknologiset ratkaisut palvelun toteuttamiseen. Meille jokainen asiakas on tärkeä.

Tulkkauspalvelut

Delingua tarjoaa tulkkausta kaikilla tulkkausmenetelmillä ja lähes kaikilla Euroopan kielillä sekä yleisimmillä maailman kielillä. Tulkkimme ovat tulkkausalan ammattilaisia, ja Delingualla on yli vuosikymmenen kokemus laadukkaiden tulkkauspalveluiden järjestämisestä. 

Tarjoamme konferenssitulkkauksen lisäksi ammattitaitoista asioimis- ja oikeustulkkausta niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille. Nopean ja osaavan asiakaspalvelumme ansiosta tulkkaus voidaan järjestää tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Kielikoulutus

Delinguan kielikoulutus auttaa työelämän tarpeissa joustavasti monin eri tavoin. Asiakkainamme on pieniä ja suuria yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita. Monet kielikoulumme asiakkaista ovat myös kielipalvelumme asiakasyrityksiä, joille tarjoamme kattavasti käännöksiä, tulkkauksia ja kielikoulutusta.

Kielikoulutus on aina räätälöitävissä tarpeidesi mukaan, olipa tavoitteena henkilöstön kielitaidon ylläpitäminen tai kohentaminen, vieraskielisen asiakaspalvelun sujuvoittaminen tai vaikkapa suomen kielen alkeiskurssi ulkomaalaisille työntekijöille.

Shortly in English

Your number one language services partner

Delingua is a Finnish family-owned translation agency that has grown, through hard work and determination, into one of the largest and best-known B2B language service companies in Finland. We help our customers in various challenges associated with international communications and localisation using the latest translation technology and the best experts.

We believe in strategic partnership in language services. We find that the best quality can be achieved with customer insight, expertise and the efficient use of technology.
 

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!