home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Näin hyödynnät ChatGPT:tä KauppakamariVerkostossa

Tähän mennessä olet todennäköisesti vähintään kuullut tekoälylaboratorio OpenAI:sta ja sen kehittämästä ChatGPT-tekoälybotista. Tekoälyä voi käyttää apuna lukuisin eri tavoin, esimerkiksi KauppakamariVerkoston sisältöjen luomisessa ja muokkaamisessa.

ChatGPT on tekoälypohjainen kielimalli, jonka on kehittänyt OpenAI. Se on yksi kehittyneimmistä luonnollista kieltä ymmärtävistä tekoälymalleista, joka pyrkii tuottamaan ymmärrettäviä ja järkeviä vastauksia sille esitettyihin kysymyksiin. ChatGPT avaa mahdollisuuksia työtehtävien tehostamiseen ja automatisointiin, se on myös oiva apuri luovassa ideoinnissa ja uuden kehittämisessä. Väsymätön apulainen tuottaa tekstiä aiheesta kuin aiheesta, saat siltä kehitysehdotuksia vaikkapa jäsenprofiilisi markkinointiteksteihin ja mahdollisimman myyviin ilmoituksiin.

Tehokkain yhteistyö ChatGPT:n kanssa edellyttää taitavaa syötteiden (prompt) käyttöä. Syöte tarkoittaa aloitustekstiä, pyyntöä tai kysymystä, joka annetaan ChatGPT:lle ennen sen vastaamista. Se voi olla lyhyt lause, kysymys tai jopa useampi lause, joka ohjaa ChatGPT:tä tuottamaan halutunlaisia vastauksia.

Esimerkki KauppakamariVerkostoon liittyvästä syötteestä:

"Hei ChatGPT! Etsin uusia tapoja laajentaa yritykseni verkostoja ja löytää potentiaalisia asiakkaita KauppakamariVerkoston avulla. Voitko auttaa minua kuvailemaan yritykseni ainutlaatuisuutta, tuotteita ja palveluita selkeällä, informatiivisella ja houkuttelevalla tavalla? Haluan herättää kiinnostusta, tehostaa näkyvyyttä ja saada aikaan hedelmällisiä yhteistyömahdollisuuksia. Anna minulle vinkkejä siitä, miten voisin tehdä vaikutuksen verkoston jäseniin ja erottua kilpailijoista."

Voit kokeilla ChatGPT:n käyttöä osoitteessa https://chat.openai.com/. Palvelun käyttö vaatii käyttäjätilin. Voit luoda käyttäjätilin joko sähköpostiosoitteella tai käyttää kirjautumiseen Apple-, Google- tai Microsoft-tiliä.

Jos kaipaat lisätietoa palvelun käytöstä, katso esimerkiksi YouTube-video ChatGPT Tutorial - A Crash Course on Chat GPT for Beginners tai Näin käytät ChatGPT:tä tuottamaan mitä tahansa tekstisisältöä!.

Täsmätietoa on tarjolla myös Kauppakamarin ChatGPT – moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla -koulutuksessa 5.6.2023 ja 28.8.2023.

Nyt kun tiedät, mikä ChatGPT on ja miten sille esitetään pyyntöjä, tässä kolme vinkkiä siitä, miten voit hyödyntää ChatGPT:tä erityisesti KauppakamariVerkostossa.

1. Jäsenprofiilin sisältö – loihdi erottuva yritys-, tuote- ja palveluesittely

ChatGPT tarjoaa apua jäsenprofiilin tekstien kirjoittamisessa. Voit antaa sille alustavan kuvauksen yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi, ja se auttaa muokkaamaan ja muotoilemaan tekstiä nopeasti houkuttelevaksi ja kieliopillisesti oikeaksi. Se tarjoaa vinkkejä siitä, miten erottua muista profiileista ja miten viestiä tehokkaasti potentiaalisille asiakkaille. Voit käyttää tekoälyä avuksi myös relevanttien avainsanojen tunnistamisessa ja hyödyntää niitä sisällön, metatunnisteiden ja kuvausten optimointiin hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Esimerkki tekoälyn luomasta kuvitteellisesta jäsenprofiilista KauppakamariVerkostossa:

Yrityksen nimi: Innovex Solutions Oy
Toimiala: IT-palvelut ja ohjelmistokehitys

Lyhyt kuvaus (enintään 400 merkkiä):

Innovex Solutions on johtava IT-palveluiden ja ohjelmistokehityksen tarjoaja, joka auttaa yrityksiä menestymään digitalisoituvassa maailmassa. Tarjoamme räätälöityjä IT-ratkaisuja, pilvipalveluita, tietoturvaa ja konsultointia. Innovaatiomme ja asiantuntijuutemme ovat avain menestykseesi. Yhdessä rakennamme kestäviä ja kilpailukykyisiä liiketoimintaratkaisuja.

Pidempi kuvaus:

Innovex Solutions Oy on vankkumaton kumppanisi matkalla digitaaliseen menestykseen. Keskitymme tarjoamaan laadukkaita IT-palveluita ja innovatiivista ohjelmistokehitystä yrityksille eri toimialoilla. Uskomme vakaasti, että teknologian pitäisi olla kilpailuetusi, ei hidasteesi.

Yhdistämme älykkäät ratkaisut liiketoimintatarpeisiisi. Erikoistuneet ohjelmistokehitystiimimme suunnittelevat ja toteuttavat räätälöityjä ohjelmistoja ja sovelluksia, jotka optimoivat liiketoimintaprosessejasi ja tehostavat toimintaasi. Käytämme uusimpia teknologioita ja kehitysmenetelmiä varmistaaksemme, että ohjelmistomme ovat skaalautuvia, turvallisia ja helppokäyttöisiä.

Pilvipalvelut ovat välttämätön osa modernia liiketoimintaa, ja me autamme sinua hyödyntämään pilvialustoja täysimääräisesti. Tarjoamme kattavia pilvipalveluita, kuten pilvialustojen kehittämistä, pilvi-infrastruktuuria ja pilvipalveluiden ylläpitoa. Saat joustavuutta, skaalautuvuutta ja kustannustehokkuutta, kun liikut pilvessä kanssamme.

Tiedämme, että tietoturva on ensiarvoisen tärkeää yrityksesi menestykselle. Siksi tarjoamme kattavia tietoturvapalveluita, joilla suojelemme arvokasta dataasi ja varmistamme toimintasi jatkuvuuden. Meidän tietoturva-asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan haavoittuvuudet, suunnittelemaan turvallisuusstrategioita ja toteuttamaan tehokkaita tietoturvaratkaisuja.

Lisäksi tarjoamme konsultointipalveluita, jotka auttavat sinua kehittämään IT-strategiaasi ja löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua analysoimaan liiketoimintaprosessejasi, tunnistamaan tehokkuuden parannuskohteita ja rakentamaan kestäviä liiketoimintaratkaisuja.

Innovex Solutions on sitoutunut sinun menestykseesi. Meidän intohimomme on luoda kilpailuetua teknologian avulla ja auttaa sinua navigoimaan digitaalisen maailman haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan matkalle kohti huomisen menestystä.

Yhteystiedot:

Esimerkkikatu 123, 00100 Helsinki
+358 12 3456789
info@innovexsolutions.com
www.innovexsolutions.com

Profiilikuvauksessa korostetaan Innovex Solutionsin vahvuuksia, kattavia palveluita ja tarjottuja ratkaisuja. Se sisältää yhteystiedot ja kannustaa potentiaalisia asiakkaita ottamaan yhteyttä. Profiilin tulisi houkutella ja antaa selkeä kuva siitä, miten Innovex Solutions voi hyödyttää KauppakamariVerkoston käyttäjiä.

2. Ilmoitukset – kirjoita lukemaan houkutteleva uutinen, tiedote, tarjous tai mainos

Jos käytössäsi on Plus-profiili, voit hydyntää ChatGPT:tä myös ilmoitustekstien ideointiin. Jos et ole kerralla tyytyväinen tekoälyn tuottamaan tekstiin, voit pyytää sitä esimerkiksi tiivistämään tekstiä tai kirjoittamaan tekstin uudelleen eri tyylillä. Voit myös pyytää useampia eri otsikkovaihtoehtoja ja ehdotuksia toimivista tarjouksista.

Esimerkki tekoälyn luomasta ilmoituksesta kuvitteelliselle Innovex Solutions -yritykselle:

Otsikko:

Digitaalisen menestyksen avaimet käsissäsi – Innovex Solutions tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja erikoistarjouksen uusille asiakkaille

Ilmoitusteksti:

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Innovex Solutions tarjoaa nyt entistäkin laajemman valikoiman digitaalisia ratkaisuja yrityksesi menestyksen tueksi. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan huippusuorituksia digitaalisessa liiketoiminnassa ja löytämään uusia kasvumahdollisuuksia.

Tarjoamme räätälöityjä ohjelmistokehitys- ja sovellusratkaisuja, jotka tehostavat liiketoimintaprosessejasi ja optimoivat toimintaasi. Erikoistuneet tiimimme suunnittelevat ja toteuttavat juuri sinun tarpeisiisi sopivia ratkaisuja, jotta voit keskittyä ydintoimintaasi ja saavuttaa parempia tuloksia.

Pilvipalveluiden avulla mahdollistamme joustavuuden ja skaalautuvuuden liiketoimintasi tarpeisiin. Tarjoamme kattavat pilvipalveluratkaisut, jotka mahdollistavat tehokkaan tietojen tallentamisen, helpon saatavuuden ja korkean tietoturvan. Siirry pilveen kanssamme ja vapauta potentiaalisi.

Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme taata yrityksesi tiedon ja asiakastietojen suojan. Asiantuntevat tietoturva-asiantuntijamme auttavat tunnistamaan mahdolliset haavoittuvuudet ja rakentamaan kattavia tietoturvaratkaisuja. Voit luottaa meihin, kun kyseessä on liiketoimintasi turvallisuus.

Haluamme juuri sinun menestyvän digitaalisessa maailmassa. Siksi tarjoamme rajoitetun ajan erikoistarjouksen uusille asiakkaille: saat 20 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi, kun mainitset koodin DIGI2023. Hyödynnä tämä tilaisuus ja ota yhteyttä meihin jo tänään!

Innovex Solutions on sitoutunut tarjoamaan sinulle innovatiivisia ja luotettavia digitaalisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua menestymään. Odotamme innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta tehdä yhteistyötä kanssasi.

Ystävällisin terveisin
Innovex Solutions – Digitaalisen menestyksen mahdollistaja

Ilmoitusteksti korostaa yrityksen tarjoamia tehokkaita digitaalisia ratkaisuja, kuten räätälöityjä ohjelmistokehitys- ja sovellusratkaisuja, pilvipalveluita ja tietoturvaratkaisuja. Teksti pyrkii herättämään kiinnostusta ja luomaan luottamusta Innovex Solutionsin tarjoamiin palveluihin. Teksti kuvaa selkeästi yrityksen arvoja ja sitoutumista asiakkaan menestykseen. Erikoistarjous luo kiireellisyyden tuntua ja kannustaa lukijaa ottamaan nopeasti yhteyttä.

3. Käännökset – tavoita entistä laajempi käyttäjäkunta

ChatGPT auttaa kääntämään sisältöä eri kielille. Voit antaa sille tekstin tai pyytää käännöstä tietylle kielelle, ja se tarjoaa sujuvia käännöksiä. Kääntämällä jäsenprofiilin ja ilmotustekstit englanniksi, tavoitat KauppakamariVerkostossa entistä laajemman käyttäjäkunnan.

Näiden vinkkien lisäksi keksit varmasti paljon tapoja, joilla voit nopeuttaa ja tehostaa KauppakamariVerkoston käyttöä. Jos et vielä ole päivittänyt jäsenprofiiliasi tai viimeisimmästä päivityksestä on ehtinyt jo hetki vierähtää – nyt on sille loistava aika!

Tämä teksti on kirjoitettu tekoälyavusteisesti ChatGPT-mallilla.

Huomaathan, että huomattavien hyötyjen lisäksi ChatGPT:llä on omat rajoituksensa. Kuten kaikki tekoälyratkaisut, myös ChatGPT voi joskus tuottaa virheellisiä, vanhentuneita tai epätäydellisiä tuloksia. Se ei välttämättä ymmärrä kaikkia ohjeita tai kysymyksiä heti täysin, mikä voi vaatia käyttäjältä tarkempaa ohjausta tai useampia yrityksiä. Tekoälyn tuottamat vastaukset tulisi aina tarkistaa, ja sisältöä tulisi tarvittaessa muokata ennen sen julkaisemista. Tekoäly tarjoaa tehokkaan avun sisällöntuotantoon ja ideointiin, mutta inhimillinen arviointi, viimeistely ja luovuus ovat edelleen tärkeitä osia laadukkaan lopputuloksen varmistamisessa, myös KauppakamariVerkostossa.

Kokeile ChatGPT:tä

Lisätietoa tekoälyratkaisuista kuten ChatGPT:stä löytyy myös Kauppakamarin kattavasta valikoimasta.

Tutustu valikoimaan KauppakamariKaupassa.

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!