home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Blogi

Näin hyödynnät ChatGPT:tä KauppakamariVerkostossa

Tähän mennessä olet todennäköisesti vähintään kuullut tekoälylaboratorio OpenAI:sta ja sen kehittämästä ChatGPT-tekoälybotista. Tekoälyä voi käyttää apuna lukuisin eri tavoin, esimerkiksi KauppakamariVerkoston sisältöjen luomisessa ja muokkaamisessa.

Lue lisää »
Verkkonäkyvyys

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Kun kilpailukenttä muuttuu, myynnin johdon on yhä tärkeämpää pysyä kehityksen edellä tulosten aikaansaamiseksi ja kilpailuetujen säilyttämiseksi. Miltä näyttää myynnin tulevaisuus? Entä minkälaisia käytännön vinkkejä löytyy myynnin johtamiseen?

Lue lisää »
Myynti

3 vinkkiä tehokkaampaan viestintään: Olennaisesti, houkuttelevasti ja tuloksellisesti

Mitä viestinnässä voi ja kannattaa tehdä eri tavalla tai kokonaan uudella otteella?

Lue lisää »

Vinkit osaavan työvoiman saamiseen

Oppiminen ja työtaitojen kehittäminen ei ole vain yksilön vastuulla, sillä oppimiseen vaikuttaa erittäin paljon se, tukeeko työpaikan kulttuuri oppimista.

Lue lisää »

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!