home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

18 000 Member Profiles
Listed in One Place

Find, Be Found, Build a Network!

Find And Be Found Member Profile by
joining the influential network of
over 20 000 member organizations
Become a Member

Check Your Profile

Already have a Member Profile?
Take care of your visibility by keeping the profile info always up to date

Member Profiles

Submit Unlimited Ads

By activating Premium Features you can submit unlimited ads

Ads

Subscribe to Our Newsletter

Get the monthly newsletter delivered to your inbox

Subscribe

Buy a Banner Ad

Reach a unique target audience with banner ads

Premium Features

Latest Ads

18303

Member Profiles Listed

2000

Weekly Searches

New Member Profiles

Upgrade Your Member Profile

Make KauppakamariVerkko an efficient part of your
marketing mix by upgrading to Member Profile Plus

Starting at 149 € / year

Activate Premium Features

Chamber of Commerce on Social Media

Yritysten tulisi olla riittävästi selvillä omaan liiketoimintaansa liittyvistä verokysymyksistä. Hyvä vero-osaaminen vauhdittaa liiketoimintaa. ⏩Tutustu ja ilmoittaudu Helsingin seudun tai Turun kauppakamarin Tilinpäätös- ja veropäivään, jossa kouluttajana mm: Emmiliina Kujanpää. Lue mitä Emmiliina vastasi erään yrityksen edustajalle, joka tuli hänen kotiovelleen myymään palvelujaan.

Vielä ehdit mukaan Työsuhteen ajankohtaispäiville Turkuun! Luvassa on tuhti tietopaketti työsuhteisiin vaikuttavista ajankohtaisista teemoista, tänä vuonna aiheina ovat mm. lakimuutokset, hybridityö ja luontoisetujen määräytyminen.

Mukana ovat asiantuntijat Sari Wulff, Päivi Rauramo, Kati Mattinen ja Reetta Riihimäki. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu viimeistään 5.11.: https://bit.ly/3C9e...

Miten meriteollisuus on muuttunut? Kuinka paljon ala tuottaa Uudellamaalla? Mitä meriteollisuus tarvitsee menestyäkseen? ⚓️

Kauppakamarin podcastin uudessa jaksossa meriteollisuuden merkityksestä keskustelevat Carl-Gustaf Rotkirch, Helsinki Shipyard Oy:n ja Meriteollisuus ry:n hallituksen jäsen, projektijohtaja John Forsell Merima Oy:stä sekä johtaja Markku LahtinenHelsingin seudun kauppa...

Nyt on hyvä ✅ hetki päivittää etätyöohjeet ajan tasalle 🆕 laajan etätyösuosituksen päätyttyä 15.10.2021. ⬇️


Jos etät...

Työsuhteessa sovellettava lainsäädäntö asettaa työnantajalle monia velvoitteita liittyen työntekijän terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Lue lisää työturvallisuuslaista tulevista työnantajan velvoitteista.👇

Helsingin seudun kauppakamari

Jos pidämme ajoissa huolta omasta osaamisesta, vetovoimasta ja kilpailukyvystä selviämme koronakriisin jälkeisestä talouden kasvuvauhdin hiipumisesta.
Syysseminaarissa 🍂🍁 äänessä 📢: Juho Romakkaniemi, Jukka Mäkelä, Timo Jaatinen, Riitta Konkola, Tuula Antola.
@Romakka @KjMakela @Jaatiti @AntolaTuula @RiittaKonkola

Helsingin seudun kauppakamari

Yrityksissä kannetaan huolta siitä, että EU:n elpymismiljardien pitkän ajan hyöty voi Suomessa jäädä vähäiseksi. EU:n komission vuolaat kiitokset Suomen linjauksista eivät kauan lämmitä, jos tukirahat käytetään väärin. ️Vodcastissa on äänessä mm. Lassi Kurkijärvi Advisory Proofilta ja Vesa Pylvänäinen Vaisalalta.

Helsingin seudun kauppakamari

Ensi vuonna maassa toteutetaan ennätyksellisen suuri hallinnon remontti, kun uudet hyvinvointialueet aloittavat toimintansa. Uudellemaalle perustetaan neljä hyvinvointialuetta, minkä lisäksi Helsinki muodostaa oman alueensa.

Yritysten kannalta kyse on merkittävästä asiasta, kirjoittaa toimitusjohtajamme Heikki J. Perälä.

Helsingin seudun kauppakamari

Uusien kiinteistöarvioijien (AKA) määrä kasvoi 17 uudella arvioijalla Keskuskauppakamarin järjestämässä kokeessa.
Toivotamme onnea Helsingin seudun uusille kiinteistöarvioijille!

Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarien elokuussa tekemän kyselyn mukaan Helsingin seudulla lähes 70 prosenttia yrityksistä kokee pulaa osaavasta työvoimasta ja jopa 30 prosenttia yrityksistä on sitä mieltä, että työvoimapula on merkittävä, kertoo Riikka Vataja kauppakamarista.

Helsingin seudun kauppakamari

Tiesithän, että etätyön tekemisestä syntyy verotuksessa vähennyskelpoisia kustannuksia työntekijälle niin työvälineiden kuin -paikankin kannalta.

Lue lisää etätyön verovaikutuksista👇

Helsingin seudun kauppakamariKaisantunneli ja Grönqvistin talon julkisivuremontti palkittiin Vuoden katutyömaina – onnea voittajille! 🏆

Kisassa haluttiin nostaa esiin esimerkillisiä työmaita ja jakaa hyviä käytäntöjä rakennusalan toimijoiden kesken.

Helsingin seudun kauppakamari

Vuonna 2022 työlainsäädäntöön on tulossa voimaan useita muutoksia. Muun muassa uudessa yhteistoimintalaissa siirrytään aikaisempaan lakiin verrattuna osin yleisluontoisempaan sääntelyyn.
#kilpailukieltosopimus #yhteistoimintalaki #perhevapaauudistus
Lue lisää ⬇

Helsingin seudun kauppakamari

Vuoden uusimaalaiset yritykset 2022 on julkistettu. 🥇

Helsingin seudun kauppakamari onnittelee jäsenyritystään Alupro Oy:tä Tuotannnollinen yritys -sarjan voitosta!

Helsingin seudun kauppakamari

Pk-yritys, ponkaise pilveen! ☁️ Moni pk-yritys tiedostaa pilvipalvelujen tarpeen, mutta pelkää projektiin kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

DIHUB-projektin tavoitteena on edistää ja innovoida pilviteknologiaan perustuvien tekoälypohjaisten digitaalisten palveluiden käyttöönottoa pk-yrityksissä. Projektin kotimaisia kumppaneita ovat Haaga-Helia University of Applied Sciences, Business College...

Our Products and Services

News

good news from finland

KauppakamariNYT

Subscribe to Our Newsletter – Get the monthly newsletter delivered to your inbox

As a member of the Helsinki Region Chamber of Commerce, you get exclusive benefits, such as free advisory services and versatile networking opportunities. Succeed with us!