home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

18 000 Member Profiles
Listed in One Place

Find, Be Found, Build a Network!

Find And Be Found Member Profile by
joining the influential network of
over 20 000 member organizations
Become a Member

Check Your Profile

Already have a Member Profile?
Take care of your visibility by keeping the profile info always up to date

Member Profiles

Submit Unlimited Ads

By activating Premium Features you can submit unlimited ads

Ads

Subscribe to Our Newsletter

Get the monthly newsletter delivered to your inbox

Subscribe

Buy a Banner Ad

Reach a unique target audience with banner ads

Premium Features

Latest Ads

18303

Member Profiles Listed

2000

Weekly Searches

New Member Profiles

Upgrade Your Member Profile

Make KauppakamariVerkko an efficient part of your
marketing mix by upgrading to Member Profile Plus

Starting at 149 € / year

Activate Premium Features

Chamber of Commerce on Social Media

Helsingin seudun kauppakamari nostaa kuntavaaliteeseissään keskiöön yritysten merkityksen kilpailukyvylle ja kasvulle.

"Painotamme yritysmyönteistä asenneilmapiiriä päivittäisessä kunnallisessa päätöksenteossa: hyvinvoivat yritykset tekevät hyvinvointia kuntiin", sanoo Markku Lahtinen.

Helsingin seudun kauppakamari

Sitran yliasiamiehellä Jyrki Kataisella oli selkeät tulevaisuusvisiot Espoon Elinkeinofoorumin kuulijoille: tulevaisuus tarjoaa monia kasvupolkuja, mutta niitä on rakennettava entistä enemmän luonto- ja ympäristöarvot huomioiden.

Lue lisää. ⬇️

Helsingin seudun kauppakamari

Alueiden hyvinvointi ja kasvu rakennetaan yhdessä yritysten kanssa.

Kuntien tulevan roolin on rakennuttava entistä vahvemmin elinvoimaisuuden, osaamisen ja yritysten toimintaedellytysten edistämisen varaan. ⬇️

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan yrityspalkinto on myönnetty tänä vuonna Järvileasing Oy:lle. Lue lisää: https://bit.ly/3w3ebHQ. Palkittu yritys on hyödyntänyt sosiaalista mediaa vahvasti liiketoiminnassaan ja kasvanut paikallisesta, porvoolaisesta yrityksestä valtakunnalliseksi toimijaksi. Järvileasing on erinomainen esimerkki siitä, kuinka paikallinen yritys on kasvanut valtakunnalli...

Ammatillisen koulutuksen ja yritysten yhteistyö tarvitsee kiireesti tukea ja resursseja. Ammatillinen koulutus ei saa jäädä oppivelvollisuusiän pidentämisen jalkoihin. – On huolestuttavaa, jos ammatillinen koulutus nähdään vain oppivelvollisuusiän pidentämisen keinona ja sen perustehtävä osaavan työvoiman tuottajana jää sivurooliin. Samalla ammatillisen koulutuksen potentiaali jatkuvan oppimise...

Peter Nymanin vaikuttavaan viestintään ja vuorovaikutukseen keskittyvä uutuuskirja Viesti, vaikuta, vakuuta on pian täällä. Peterin kirjaan liittyviä inspiroivia ajatuksia ja kertomuksia voit kuulla Kauppakamarin kirjajulkkarissa 17.5. tai Bonfiren BKP-tapahtumassa.

Ilmoittaudu:
- julkkariin 17.5.: https://bit.ly/3b9FoAZ
- BPK-tapahtumaan 21.5.: https://bit.ly/2R2tHoz
Tilaa uu...

"Yhä useampi asiakas valitsee palveluntuottajaa sen perusteella, minkälaisia arvoja sillä toiminnassaan on."

2020-luvulla tullaan puhumaan arvoista ja vastuullisuuden teoista enemmän kuin koskaan aikaisemmin, kirjoittaa Jukka Saksi.

Helsingin seudun kauppakamari

"Viisaus asuu ekosysteemissä, siksi yhteistyö on tärkeää."

Espoon innovaatiomyönteisyys on mahdollistanut yhteistyön monenlaisten verkostojen kanssa. Yhteistyö on johdonmukaista ja jatkuvaa, jolloin se tuottaa myös parempia palveluja kaupunkilaisille.

Helsingin seudun kauppakamari

Hyppää mukaan Business Espoon Elinkeinofoorumiin, jossa Mikael Westerlund kertoo miten Origin by Ocean vastaa uudella biojalostamoteknologialla merien ongelmiin. Mikael Westerlund on yksi kahdesta Origin by Oceanin perustajista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus liiketoimintojen johtamisesta, kehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista.

Katso Elinkeinofoorumin ohjelma kokonaisuudessaan ja ...

Uudenmaan yritykset ovat selvästi aiempaa toiveikkaampia henkilöstömääränsä suhteen kuin vielä maaliskuussa, selviää kauppakamarien koronakyselystä. Valtaosa yrityksistä ennakoi henkilöstömäärän pysyvän samana tai kasvavan. Rekrytoinnit tulevat lisääntymään yrityksissä, kun suhdanteet paranevat, arvioi johtaja Markku Lahtinen Helsingin seudun kauppakamarista.

Helsingin seudun kauppakamari

Tuletko johtamaan kauppakamarin 75 hengen kokenutta ja osaavaa asiantuntijaorganisaatiota?

Haemme toimitusjohtajaa Helsingin seudun kauppakamarin nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle. Oletko profiloitunut vaativaan yritystoimintaan sekä elinkeinoelämän tai vaikuttamistyön johtaviin tehtäviin? Lue lisää tehtävästä ja hae viimeistään 9.5.

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritykset arvioivat, että korona on vaikuttanut yritysten liikevaihtoon negatiivisesti. Jopa yli 70 prosenttia yrityksistä katsoo, että pandemia on syönyt niiden liikevaihtoa. Kauppakamarin johtajan Markku Lahtisen mukaan laajojen liikkumisrajoitusten suunnittelu lisäsi yrityksissä ylimääräistä suunnittelutyötä ja aiheutti lomautusten tai yt-neuvottelujen käynni...

Vain läpinäkyvä organisaatio voi vahvistaa mainettaan merkittävästi. Enää ei menesty pimittämällä asioita. Sidosryhmät odottavat läpinäkyvää, arvopohjaista ja vastuullista viestintää, toteaa Jukka Saksi. Aivan kuten politiikassa, myös muilla johtamisen alueilla asiat ovat pitkälti sitä, miltä ne näyttävät.

Helsingin seudun kauppakamari

Mikä ihmeen opintovapaa ja mitä siitä tulisi tietää? 🤔

Lue alta Kirsi Parnilan tietoisku opintovapaasta!


Työntekijällä on oikeus enintään kahden vuoden...

Kansainvälisillä osaajilla on vahva rooli tulevaisuuden työvoimapulan ratkaisussa. Juuri nyt on oikea aika vaihtaa isommalle vaihteelle kansainvälisten osaajien rekrytoinneissa.

Lue alta Petri Lautjärven kolme vinkkiä onnistuneeseen KV-rekrytointiin! ⬇️

Helsingin seudun kauppakamari

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan, millaisia verotuksellisia ongelmakohtia on osingonjakoon liittyen. Maksuttoman, noin tunnin mittaisen striimin asiantuntijana toimii Jukka Koivumäki.

Aamun aikana tutustutaan pikaisesti myös KoulutusOnlinen verkkokursseihin, joiden monipuolinen sisältö sopii jokaiselle yrityksesi oppijalle. Tutustu ja ilmoittaudu: https://bit.ly/3vq6H1g