home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Yrityksen vientisuunnitelma Markinvestistä – Viennin Portaat®

25.04.2024

Vientisuunnitelma on olennainen osa yrityksen kansainvälistymisstrategiaa. Markinvestin kasvun ja kansainvälistymisen konsultointiohjelma, VIENNIN PORTAAT®, tarjoaa yrityksille mahdollisuuden systemaattiseen ja tehokkaaseen viennin kehittämiseen.

Tämä konsepti on suunniteltu erityisesti uusille viejille ja yrityksille, jotka haluavat laajentaa kansainvälistä toimintaansa. Vienti ja kansainvälistyminen avaavat yrityksille uusia mahdollisuuksia sekä potentiaalisempia markkinoita.

Markinvestistä apua viennin ja kansainvälistymisen aloittamiseen

Markinvest tarjoaa yrityksille arvokasta asiantuntemusta uusien kansainvälisten markkinoiden selvittämisessä ja avaamisessa. Meidän kokemuksemme osoittaa, että eteneminen porras portaalta on tehokas tapa varmistaa yrityksen menestys ja saada parempia tuloksia nopeammin.

Viennin Portaat® -vientisuunnitelma

Huolellisella viennin ja kansainvälistymisen suunnittelulla varmistat menestyksen. Voit aloittaa vientivalmiuden analysoinnista ja markkinatutkimuksesta.

1. Askelma – yrityksen vientivalmiudet, vientikunto
Yrityksen vientivalmiuksien analysointi, SWOT-yhteenveto, markkinatutkimus- ja kehitystarpeiden yksilöinti

2. Askelma – markkinatutkimus ja kehitystyö
Markkinan mahdollisuudet, tuotteet ja palvelut, markkinointi, ylivoimatekijät asiakkaan näkökulmasta, hinta, kilpailutilanne…

3. Askelma – kilpailustrategian viimeistely ja vientikonsepti
Avainhenkilöt, ammattitaito, verkostot, vientitapa…

4. Askelma – liikekontaktimatka
Neuvottelut yhteistyöstä ja päätökset jatkotoimenpiteistä potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Yhteistyöllä kohti menestystä

Markinvest Oy on osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani yrityksellesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun haluat tietää enemmän Viennin Portaista ja muista yhteistyömahdollisuuksista. Voit aloittaa vientivalmiuden analysoinnista ja markkinatutkimuksesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään.

Yhteystiedot

Pekka Peltonen, 040 900 0322,
pekka.peltonen@markinvest.fi
www.markinvest.fi

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!