home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Markinvest Oy

Jätä oma ilmoitus

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

Kauppakamari:
Hämeen kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu liikkeenjohdon konsultointi
Paikkakunta:
Lahti
Käyntiosoite:
Karjalankatu 35 A, LH 1 , 15150, LAHTI
Postiosoite:
c/o Markinvest Oy Karjalankatu 35 A , 15150, LAHTI
Puhelinnumero:
+35837521810
Y-tunnus:
0592474-7
Yrityksen perustamisvuosi:
1985
Avainsanat
CE -merkkiEAC-merkkiELY-konsulttiInnovaatioseteliKansainvälistyminenKasvu viennistäKasvua kotimaastaMarkkinatutkimusVientiYritysten kehittämispalvelut
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

USKO TULEVAISUUTEEN - YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Nyt jos koskaan on yhteistyön paikka. Olemme tukenasi ja voimavarasi ja autamme yritystäsi selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan läpi kriisin.

Sota vaikuttaa meidän kaikkien toimintaan monella eri tavoin. Me pohditaan sitä, kuinka on edettävä ja mistä on mahdollista löytää uudet potentiaaliset markkinat, asiakkaat ja verkostot.

MARKINVEST PALVELUT KOTIMAASSA, VIENNISSSÄ, UUDISTUMISESSA

Yritysten kehittämispalvelut KEHPA, ELY-keskus. Kehittämisen ponnahduslauta.

KEHPA analyysi- ja konsultointipalvelut sopivat yrityksellesi, jos sinulla on tarve ja halu hakea kasvua kotimaasta tai viennistä tai tarve muuten kansainvälistyä/uudistua.

Analyysi - nykytilan ja uusien mahdollisuuksien tunnistaminen, hinta on 260€ + alv/päivä. Kesto tavallisesti yhden päivän.

KEHPA konsultointi suunnitellaan yrityksesi tarpeeseen. Se voi olla esimerkiksi kasvun kiihdyttäminen kotimaassa ja/tai kansainvälisesti tai uudistumalla, hinta on 325 € + alv/päivä. Kesto tavallisesti 2-3 päivää.

https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

Innovaatioseteli, Business Finland

Innovaatioseteli on usein alku yrityksesi uusien bisnesten ja tuotteiden kehitystoiminnalle.

Innovaatioseteli-elinkaaripalvelut räätälöimme aina tarpeesi mukaisesti kuten markkinatutkimus, digitalisaatio, tuotekehitykseen liittyvät kysymykset, tekoälyn mahdollisuudet...

Business Finlandin Innovaatioseteli on uudistunut. Yrityksen omarahoitusosuus on 0 euroa. Business Finlandin Innovaatioseteli-rahoituspalvelussa avustuksen määrä on 5 000 euroa alv 0%.

https://www.markinvest.fi/innovaatioseteli/

Markkinatutkimuspalvelut

Haluatko tietää, kuinka suuri yrityksenne potentiaali olisi valitussa kohdemarkkinassa, millainen markkinoiden rakenne on, millä hinnoilla menestyminen on mahdollista, ketä kilpailijanne ovat ja nämä toimivat ja mitä kaikkea kohdemarkkinoille pääsemisessä/menemisessä tulee ottaa huomioon?

Markkinatutkimuspalvelut ovat ovien avaamiseksi uusille markkina-alueille, kasvuun, kansainvälistymiseen, yrityksesi toiminnan tehostamiseen ja kilpailuylivoiman kehittämiseen.

https://www.markinvest.fi/uudet-markkinat/

Kasvu Kotimaasta

Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. 

Tarkastelemme koko liikeideasi.

https://www.markinvest.fi/kasvua-kotimaasta-viennista-uudistumalla/

Kasvu viennistä ja kansainvälistymällä

Vienti ja kansainvälistyminen tarjoaa yrityksellesi uusia tilaisuuksia, potentiaalisempia markkinoita sekä mahdollisuuden lisätä liikevaihtoa. 

Viennin Portaat® on yrityskohtainen konsultointikonsepti ja sopii yrityksellesi, jos aloittelet vientiä tai laajennat sitä. 

Palvelumme koskee koko viennin portaikkoa kuten vientivalmiusanalyysi, kansainvälistymissuunnitelma, liikekontaktimatkat ja neuvottelut, päivittäinen toiminta.

https://www.markinvest.fi/vienninportaat/

Kasvu uudistumalla

Menestyminen on yleensä omissa käsissäsi, myös epäonnistuminen on useimmiten omaa syytäsi. Kun ihmisesi ymmärtävät, mitä menestyminen, yrityksen kasvu ja kannattavuus sekä kilpailijoita parempi toiminta edellyttävät, he sitoutuvat ja innostuvat.

Markinvestin palvelut yrityksesi uudistamiseksi:

  1. Sparraus ja tuki, strategian soljutus organisaatioon
  2. Strategisten business-alueiden analysointi ja kehittäminen, menestystekijät
  3. Business-alueiden kilpailuedun analysointi ja kehittäminen
  4. Strateginen markkinatutkimus

Tulliliiton EAC Sertifiointipalvelut ja koulutus  

Tarjoamme yrityksellesi sertifioinnin optimiratkaisun. Analysoimme sen, mitä EAC sertifikaatteja ja lausuntoja tuotteesi tarvitsee ja minkälaisen määräyksien mukaan sertifiointi on tehtävä.

EAC -sertifikaatti on tärkein asiakirja, kun viedään tuotteita Euraasian Unioniin, Tulliliitoon.

Tulliliitossa on tehty pakollisesti sertifioitavien tuotteiden luettelo. Tuotteet, jotka eivät ole pakollisesti sertifioitavien luettelossa, noudatetaan kansallisia sertifiointimääräyksiä kuten esimerkiksi Kazakstanin GOST K.

https://www.markinvest.eu/sertifiointipalvelut/sertifikaatit/

MARKINVESTISSÄ USKOMME TULEVAISUUTEEN

Markinvestissä teemme töitä ollaksemme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luotettava, asiansa osaava ja vastuullinen kumppani.

Asiakkaat huomioiden olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen. Haastamme itsemme päivittäin olemaan parempia ja tehokkaampia kaikessa, mitä teemme.

Yhteydenotot:

Yrittäjä Pekka Peltonen, 040 900 0322, pekka.peltonen@markinvest.fi
Andrey Uvarov, 040 900 0320, andrey@markinvest.fi

Markinvest Oy
Yhteistyössä on voimaa

GROWTH AND INTERNATIONALISATION

Growth can be obtained from existing customers, existing products, new customers, new products or through renewal or entirely new businesses.

Business is internationalising and companies need to look for growth potential in indirect exports and invest in exports.

Markinvest Oy complements Team Finland's services with its special expertise.

 

Yhteyshenkilöt

Pekka Peltonen

Toimitusjohtaja

crxxn.crygbara@znexvairfg.sv

+358409000322

Andrey Uvarov

Varatoimitusjohtaja

naqerl@znexvairfg.sv

+358409000320

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!