home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Yrityksen Kehittämispalvelut Markinvestistä

21.03.2024

Markinvest tarjoaa asiantuntimustaan yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa.

Markinvestin palvelut ovat mm. yrityksen kasvun, kannattavuuden ja kilpailuedun parantamiseksi.

1. Kotimaan kasvu

Autamme yrityksiä tunnistamaan erilaisia kasvumahdollisuuksia kotimaan markkinoilla. Tämä voi sisältää nykyisten asiakkaiden laajentamista, uusien asiakkaiden hankkimista, nykyisten tuotteiden kehittämistä tai uusien tuotteiden ja palveluiden lanseeraamista. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä löytämään optimaaliset strategiat kasvulle ja kannattavuudelle.

2. Vienti ja kansainvälistyminen

Tarjoamme palveluita myös yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa ulkomaille. Viennin Portaat® -konsultointikonsepti auttaa yrityksiä löytämään oikeat kansainvälistymisen askelmerkit ja kehittämään strategioita, jotka mahdollistavat menestyksekkään ulkomaan markkinoille laajentumisen.

3. Yrityksen kilpailuedut

Kilpailuedut muodostuvat tekijöistä, jotka erottavat yrityksesi ja sen tuotteet selvästi kilpailijoista ja joista asiakas on valmis maksamaan. Markinvestissä on vankka kokemus kilpailuetujen analysoinnissa. 

Analyysit ovat yrityksesi kehittämisen kivijalka, jonka päälle menestyksellinen liiketoiminta on mahdollista rakentaa. Markinvestissä teemme analyysit yrityksestä, asiakkaista, kilpailijoista ja arvioimme ympäristön muutosta.

Yrityksen kehittäminen on jatkuva prosessi, ja Markinvest tarjoaa tukea ja ohjausta tässä prosessissa auttaakseen yrityksiä saavuttamaan kasvutavoitteensa ja säilyttämään kilpailuetunsa markkinoilla.

Ole hyvä ja ota yhteyttä, kun haluat kuulla lisää asiantuntijapalveluistamme yrityksesi kehittämiseksi tai tarvitset apua kehitys- ja rahoitussuunnitelman laatimisessa.

Yhteystiedot

Pekka Peltonen
040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi
www.markinvest.fi

https://www.markinvest.fi/yrityksen-kehittaminen/
https://www.markinvest.fi/vienninportaat/

Lähikuva kättelystä

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!