home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tarvitsetko käännöspalvelua?

07.10.2021

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu – kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Tarjontamme kattaa kaiken yksittäisistä käännöksistä kokonaisiin monikielisen viestinnän ja lokalisoinnin palveluratkaisuihin. Käännöstoimistomme missio on olla käännöskumppanisi kaikissa käännöstarpeissasi, joustaa prosessiesi mukaan sekä tarjota oikeat teknologiset ratkaisut palvelun toteuttamiseen.

Delingua on käännöstoimisto, jonka palvelut soveltuvat niin pienille ja keskisuurille yrityksille kuin myös kansainvälisille yhtiöille. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen, meille jokainen asiakas on tärkeä. Tarjoamme kieliratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Jos käsissäsi on konkreettinen käännöstarve, voit jättää tarjouspyynnön tai tehdä tilauksen heti osoitteeseen info@delingua.fi.

Delingua Oy

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu - kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!