home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tarvitsetko innostavaa ja osallistavaa koulutusta tiimipäivään tai tyky-päivään?

22.03.2024

Rennon vuorovaikutteisesti toteutetut tiimipäivän koulutukset antavat uutta puhtia työhön ja lisäävät tiimin yhteenkuuluvuutta.

Nettisivuiltamme löydät sekä puolen että koko päivän valmennuksia mm. tiimin sisäisen luottamuksen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, persoonallisuudesta tulevien luontaisten vahvuuksien hyödyntämiseen, asiakastyön syventämiseen ja oman työn johtamiseen.

Hyvä tiimipäivä innostaa kehittämään sekä omaa että koko tiimin toimintaa ja auttaa lisäämään myös työhyvinvointia.

Tutustu sekä suomeksi että englanniksi toteutettaviin vaihtoehtoihin tai ota yhteyttä ja kysy Jari Vuorenmaalta, puhelin 0405030117, juuri teille sopivista valmennuksista!
 
Tutustu koulutuksiin osoitteessa: https://www.imaction.fi/tiimityo/

Ryhmä hyväntuulisia ihmisiä puoliympyrässä. Ihmisistä neljä istuu ja kaksi seisoo.

Valmennamme ihmisiä ja organisaatioita johtamaan itseään, vaikuttamaan muihin ja saamaan tuloksia aikaan tiimityöllä. Koulutusten ja valmennusten aiheina: oman työn johtaminen ja ajanhallinta, vuorovaikutus- ja vaikuttamistaidot, koulutustaidot ja osaamisen jakaminen, muutosjohtaminen ja muutosviestintä, tiimityö ja tiimipäivät.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!