home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Imaction

Jätä oma ilmoitus

Valmennamme ihmisiä ja organisaatioita johtamaan itseään, vaikuttamaan muihin ja saamaan tuloksia aikaan tiimityöllä. Koulutusten ja valmennusten aiheina: oman työn johtaminen ja ajanhallinta, vuorovaikutus- ja vaikuttamistaidot, koulutustaidot ja osaamisen jakaminen, muutosjohtaminen ja muutosviestintä, tiimityö ja tiimipäivät.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu liikkeenjohdon konsultointi
Paikkakunta:
Vantaa
Käyntiosoite:
Kivivuorentie 12 B 16 , 01620, VANTAA
Postiosoite:
Kivivuorentie 12 B 16 , 01620, VANTAA
Puhelinnumero:
+358405030117
Y-tunnus:
1388371-1
Yrityksen perustamisvuosi:
2005
Avainsanat
AjanhallintaItsensä johtaminenKoulutusMuutosjohtaminenTiimipäiväTiimityöVaikuttaminenValmennusVuorovaikutustaidotYhteistyötaidot
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Valmennamme johtamaan itseä, vaikuttamaan muihin ja saamaan tuloksia aikaan yhteistyöllä.

Toteutamme sekä asiakaskohtaisia koulutuksia että tiimipäiviä ja -luentoja suomeksi ja englanniksi. Valmennuksiimme osallistuu vuosittain 1000–3000 henkilöä ja olemme toteuttaneet valmennuksia 30 maassa.

Oman työn johtaminen

Ajanhallinnan ja itsensä johtamisen valmennukset antavat käytännön keinoja oman työn johtamiseen jo yli 500 toteutetun koulutuksen kokemuksella.

Tiimityö

Tiimipäivät ja tiimityön kehittämisen valmennukset lisäävät luottamusta, sujuvoittavat vuorovaikutusta ja auttavat saamaan tiimityöskentelystä enemmän irti.

Vaikuttaminen ja yhteistyö

Vaikuttamisen ja yhteistyötaitojen valmennukset kehittävät taitoa edistää asioita, projekteja, muutoksia ja myyntiä yhteistyössä muiden kanssa.

Muutosjohtaminen

Muutosjohtamisen valmennukset auttavat esihenkilöitä ja johtoa viestimään muutoksista osallistavasti ja sitouttavasti muutosten sujuvan läpiviennin varmistamiseksi.

Kouluttaminen

Kouluttajakoulutuksissa autamme asiantuntijoita kehittymään oman osaamisen jakamisessa muille ja toteuttamaan osallistavia koulutuksia sekä oman organisaation sisällä että asiakkaille ja sidosryhmille (myös etänä).

https://www.imaction.fi

Imaction-yritysesittelyn kuvituskuva, jossa ihmisiä tekemässä tiimityötä

Yhteyshenkilöt

Jari Vuorenmaa

Valmentaja, kouluttaja, yrittäjä

wnev.ihberaznn@vznpgvba.sv

+358405030117

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!