home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Delingua ja LanguageWire yhdistyivät

25.08.2023

Delingua on yhdistänyt voimansa tanskalaisen kielipalvelu- ja teknologiayrityksen LanguageWiren kanssa. 🤩

Delingua jatkaa toimintaansa itsenäisenä suomalaisena yhtiönä, eikä toiminnassamme tai henkilökunnassa ennakoida tapahtuvan muutoksia. Delinguan perustaja Katja Virtanen jatkaa Delinguan toimitusjohtajana, ja Delinguan aiempi emoyhtiö Oy Wortexport Ltd on myös LanguageWiren vähemmistöomistaja.

LanguageWire tunnetaan kielipalvelualalla edistyksellisistä teknologiaratkaisuistaan sekä korkeasta tietoturvasta. LanguageWiren ja Delinguan kohdemarkkinat ja osaaminen täydentävät hyvin toisiaan, ja yhdessä yritykset voivatkin tarjota entistä laajemman valikoiman palveluja sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

Yritysjärjestelyn jälkeen LanguageWiren liikevaihto ylittää 80 miljoonaa euroa. Sillä on toimintaa 14 maassa kolmella mantereella sekä yli 450 työntekijää. 

https://www.languagewire.com/

Delingua ja LanguageWire yhdistyivät -ilmoituksen kuvituskuva

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu – kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme osa kansainvälistä LanguageWire-konsernia. Kielipalvelu- ja teknologiayritys LanguageWirella on toimintaa 14 maassa kolmella mantereella sekä yli 450 työntekijää.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!