home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Ajanhallinnan koulutus antaa keinoja oman työn johtamiseen koko tiimille

22.11.2023

Toteutamme ajanhallinnan ja itsensä johtamisen valmennuksia tiimeille ja organisaatioille räätälöitynä reilusti yli puolen tuhannen valmennuksen kokemuksella.

Jari Vuorenmaan rennon osallistavasti toteutetut tiimipäivät, koulutukset ja luennot antavat käytännön työkaluja oman työn ja itsensä johtamiseen niin lähi-, etä- kuin hybridityössä – ja innostavat hyvän työpäivän rakentamiseen.

Tutustu koulutuksiin osoitteessa:
https://www.imaction.fi/ajanhallinta-ja-itsensa-johtaminen/ajankayton-hallinta-koulutus/

Ryhmä hymyileviä ihmisiä vuorovaikutuksessa

Valmennamme ihmisiä ja organisaatioita johtamaan itseään, vaikuttamaan muihin ja saamaan tuloksia aikaan tiimityöllä. Koulutusten ja valmennusten aiheina: oman työn johtaminen ja ajanhallinta, vuorovaikutus- ja vaikuttamistaidot, koulutustaidot ja osaamisen jakaminen, muutosjohtaminen ja muutosviestintä, tiimityö ja tiimipäivät.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!