home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Suomen Kuvanveistäjäliitto ry.

Jätä oma ilmoitus

Suomen Kuvanveistäjäliitto ry on vuonna 1910 perustettu suomalaisten ammattikuvanveistäjien valtakunnallinen järjestö, joka edistää ja esittelee suomalaista kuvanveistotaidetta kotimaassa ja ulkomailla.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Museoiden toiminta
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Eteläranta 12 , 00130, HELSINKI
Postiosoite:
Eteläranta 12 , 00130, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358102481582
Y-tunnus:
0116954-5
Yrityksen perustamisvuosi:
1910
Avainsanat
KuvanveistoKuvanveistokirjallisuusNäyttelykataloogitTaide
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Suomen Kuvanveistäjäliitto ry on vuonna 1910 perustettu suomalaisten ammattikuvanveistäjien valtakunnallinen järjestö, joka edistää ja esittelee suomalaista kuvanveistotaidetta kotimaassa ja ulkomailla. Asiantuntijana liitto neuvoo ja tiedottaa kuvanveistotaiteeseen liittyvissä kysymyksissä sekä valvoo kuvanveistäjien ammatillisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!