home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

LTQ-Partners Oy

Jätä oma ilmoitus

LTQ-Partners on vuodesta 2004 toiminut puhtauden, logistiikan ja työturvallisuuden asiantuntijana. Palvelualueisiimme kuuluvat toimisto- ja porrassiivous sekä teollisuussiivous Helsingissä ja Uudellamaalla.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kiinteistöjen siivous
Paikkakunta:
Helsinki
Postiosoite:
Sorvaajankatu 15 , 00880, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358504305919
Y-tunnus:
1890287-0
Yrityksen perustamisvuosi:
2004
Avainsanat
ErikoispuhdistuksetLiiketilojen siivousPorrassiivousPortaiden peruspesutSiivouspalvelu taloyhtiöilleSiivouspalvelu yrityksilleSopimussiivousTeollisuussiivousToimistosiivousTuotantotilojen erikoissiivoukset

LTQ-Partners on vuodesta 2004 toiminut puhtauden, logistiikan ja työturvallisuuden asiantuntijana. Palvelualueisiimme kuuluvat toimisto- ja porrassiivous sekä teollisuussiivous Helsingissä ja Uudellamaalla.

Tavoitteenamme on olla puhtausalan edelläkävijä. Tarjoamme laadukkaita ja asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä palveluja. Hyvinvoiva ja työstään ylpeyttä tunteva henkilöstö on toimintamme lähtökohta. Työllistämme päivittäin noin 130 työhönsä sitoutunutta ammattilaista, jotka mahdollistavat laajan ja korkeatasoisen toimintakapasiteettimme.

Teknologiateollisuuden myöntämä Green Card -sertifikaatti myönnettiin LTQ-Partnersille jo vuonna 2012 ja Inspecta Oy auditoi palvelutoimintomme vuosittain. Huhtikuussa 2017 tehtiin ensimmäinen HSEQ -auditointi.

Osittaisjakautumisen johdosta vuonna 2020 on logistiikka- ja työmaapalvelutoimintomme siirretty uuteen sisaryhtiöömme LTQ-Rakennukseen.

Arvomme ovat:

  • Viemme henkilöstöämme eteenpäin
  • Olemme visionäärejä
  • Luomme vastuullista asiakaskumppanuutta, joka kestää

Tutustu referenssitarinoihimme täältä »

Yhteyshenkilöt

Sini Kivimaa

Toimitusjohtaja

fvav.xvivznn@ygd.sv

+358505119920

Tuomas Kukkonen

Myyntipäällikkö

ghbznf.xhxxbara@ygd.sv

+358505369911

Kirsi Kinnunen

Teollisuuspalveluiden palvelupäällikkö

xvefv.xvaahara@ygd.sv

+358400279920

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!