home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

LPOnet Osk Anl

Jätä oma ilmoitus

LPOnet on pitkän puhelinosuuskuntaperinteen omaava, täysin uudistunut valokuituverkko-operaattori ja tietoliikenne-, internet-, TV- ja IT-palveluiden tarjoaja. LPOnet on merkittävä itäisen Uudenmaan kilpailukykyyn investoiva toimija ja televerkkojen rakentaja – teemme Itä-Uudestamaasta parasta digiajan aluetta asua ja yrittää.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Langallisen verkon hallinta ja palvelut
Paikkakunta:
Loviisa
Käyntiosoite:
Linnunrata 6 , 07900, LOVIISA
Postiosoite:
PL 69 , 07901, LOVIISA
Puhelinnumero:
+358195058400
Y-tunnus:
0129056-4
Yrityksen perustamisvuosi:
1931
Avainsanat
InternetKaapeli-TVValokuitu

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!