home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

KK-Palokonsultti Oy

Jätä oma ilmoitus

Olemme Suomen johtava paloturvallisuuden asiantuntijatoimisto. Hyvä palotekninen suunnittelu mahdollistaa merkittävät säästöt rakennushankkeen kustannuksissa paloturvallisuudesta tinkimättä. Alan paras osaaminen. Sujuva yhteistyö eri osapuolten kanssa. Kilpailukykyinen hintataso. Tutkimme, kehitämme ja viemme alaa aktiivisesti eteenpäin.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Rakennetekninen palvelu
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Piispantilankuja 4 , 02240, ESPOO
Postiosoite:
Piispantilankuja 4 , 02240, ESPOO
Puhelinnumero:
+358447520777
Y-tunnus:
2074832-3
Yrityksen perustamisvuosi:
2006
Avainsanat
Palonsyyn selvittäminenPalotekninen suunnitteluPaloturvallisuusPaloturvallisuussuunnitteluToiminnallinen palomitoitus
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

PAREMPAA PALOSUUNNITTELUA VUODESTA 2006

Suomessa on tällä hetkellä puolitoistasataa palosuunnittelijaa, jotka toimivat vajaassa kahdessakymmenessä suunnittelutoimistossa. Poikkeuksellisen vaativa -pätevyysluokan suunnittelijoita heistä on suunnilleen kymmenes, ja neljännes tuosta pienestä joukosta työskentelee Kalervo Korpelan vuonna 2006 perustamassa KK-Palokonsultti Oy:ssä. 

PALVELUMME

Palvelumme jakaantuvat kuuteen toisiaan täydentävään osa-alueeseen: perinteinen palotekninen suunnittelu ja palotekniset tarkastukset, Suomen korkeatasoisimmat palo- ja poistumissimuloinnit, kattavat asiantuntijapalvelut, koulutukset, laadukkaat tutkimus- ja tuotekehityspalvelut, sekä palonsyyn selvitys.

Tavanomaisten rakennushankkeiden lisäksi olemme erikoistuneet vaativien erikoiskohteiden paloturvallisuussuunnitteluun. Näitä ovat muun muassa maanalaisen rakentamisen kohteet kuten metrot ja tietunnelit, puurakentaminen, korkean rakentamisen kohteet, laivat ja ydinvoimalaitokset.

Erikoiskohteiden suunnittelu ja rakentaminen edellyttävät tulipalon käyttäytymisen syvällistä ymmärtämistä ja kykyä soveltaa asiantuntijatietoa ja kokemusta kohteen erityispiirteisiin. Paloturvallisuussuunnittelijamme osaavat huomioida myös lukuisat kohdekohtaiset lisävaatimukset. Näitä ovat esimerkiksi laivoja koskevat kansainväliset standardit ja ydinvoimalaitosten tiukat turvallisuusvaatimukset.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!