home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tarjous: Oikeusvaltio Espoo liput vain 25 € (normaalisti 35 €)

20.03.2024

Kolme sanaa: alitajunta, hämmennys, myötätunto. Oikeusvaltio Espoo on juttu rakkauden puutteesta.

OIKEUSVALTIO ESPOO 8.4.–9.5.2024

Nykyesitys
Tositarinoita Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden oikeussalista.

Kieli suomi, tekstitys englanniksi.
Kesto 1 t 30 min, ei väliaikaa.

OSTA TARJOUSLIPUT SUORAAN TÄSTÄ LINKISTÄ: https://bit.ly/3VpeBs1

“Joudun tekee tyhmää, mutta lupaan etten jää kiinni. En ehi tekstaa enää, lähen hoitaa asiat.”

Oikeusvaltio Espoo on erilainen juttu. Se ei kysy, se ei ota kantaa, se toteaa: näin on. Esitys perustuu Espoon Otaniemessä sijaitsevan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden sattumanvaraisesti valikoituihin oikeuden pöytäkirjoihin ja tuo esiin tositarinoita oikeussalista. Näitä on monenlaisia, niin kuin ihmiskohtaloitakin.

Myös esityksen esittäjät ovat monen sattuman summa. Ryhmä koostuu esiintymisen ammattilaisista, mutta myös avoimen haun kautta mukaan hakeutuneista tavallisista ihmisistä (mitä ”tavallisuus” ikinä tarkoittaakaan).

Oikeusvaltio Espoo ei romantisoi, moralisoi, tuomitse, syyllistä eikä kauhistele. Se ei myöskään vapauta, mässäile, tirkistele, paljasta, eikä piilota. Se on esitys rikoksista ja rangaistuksista, hyvästä ja pahasta, oikeasta ja väärästä, erehdyksistä ja sattumasta ja siitä mitä ihminen toiselle tekee.

Kolme sanaa: alitajunta, hämmennys, myötätunto. Oikeusvaltio Espoo on juttu rakkauden puutteesta.

Kantaesitys 9.4.2024, &Revontuli (Revontulentie 8, Espoo)

Teksti Antti Hietala, ohjaus Erik Söderblom

Espoon kaupunginteatterisäätiö sr

Me olemme &, Espoon teatteri, Suomen kansainvälinen teatteri. Nostamme puheenaiheeksi esittävää taidetta laajalla skaalalla meiltä ja ympäri maailmaa. & on teatteri Tapiolan sydämessä. Meidän pyrkimyksemme on olla elävän, aktiivisen ja parempaa yhteiskuntaa luovan energian keskittymä – sellainen, jossa erilaisilla ihmisillä on hyvä olla yhdessä. &:n ytimessä on kohtaaminen.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!