home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Miten hoitaa irtisanomistilanteet arvostavasti? Lataa e-kirjamme Irtisanomiset – Näin hoidat ne arvostavasti

28.03.2024

Valitettavasti saamme kuulla uutisista lähes päivittäin muutosneuvotteluista, joihin liittyy irtisanomisia.

Sen kannalta, miten irtisanottava pääsee eteenpäin tilanteesta, on ratkaisevan tärkeää, miten irtisanominen hoidetaan. Tilanne ei ole kenellekään helppo, mutta sen voi silti hoitaa arvostavasti ja ammattitaidolla.

E-kirjastamme saat konkreettisia vinkkejä miten toteuttaa irtisanomiset yksilöä arvostaen.

Lataa tästä ilmainen e-kirja sähköpostiisi

AS3 Finland Oy

Haluamme työllämme edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteisöt menestyvät työelämän murroksessa. Liiketoiminta-alueemme on työelämän muutokset ja uudistuminen.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!