home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Wilhtom Oy

Jätä oma ilmoitus

Kaasulaitteita, -tarvikkeita ja -palveluita teollisuudelle ja yksityisille

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Olarinluoma 16 F , 02200, ESPOO
Postiosoite:
Olarinluoma 16 F , 02200, ESPOO
Puhelinnumero:
+35894208075
Y-tunnus:
0649432-0
Yrityksen perustamisvuosi:
1987
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Wilhtom Oy on espoolainen kaasualan yritys

Kokemusta alalta on jo yli neljän vuosikymmenen ajalta. Pääasiassa olemme keskittyneet neste- ja maakaasulaitteisiin, niiden maahantuontiin, tukku- ja vähittäismyyntiin sekä kaasuasennuksiin ja huoltoihin. Myymälämme ja toimistomme sijaitsee Espoossa, Olarinluomassa, Kehä-kakkosen kupeessa.

Yrityksen myynnistä noin 80 % tapahtuu jälleenmyyjien kautta. Kattava ja toimiva verkosto onkin yrityksemme ylpeyden aihe. Tuotteita ja palveluita myydään myös suoraan teollisuudelle ja yksityisille kuluttajille.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!