home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Unelmaworks Oy

Jätä oma ilmoitus

Kotipalveluilla helpotusta arkeen. Elämänlaatua asiakkaillemme.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kiinteistöjen siivous
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Luotsikatu 16 A , 00160, HELSINKI
Postiosoite:
Luotsikatu 16 A , 00160, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358503229388
Y-tunnus:
2142713-4
Yrityksen perustamisvuosi:
2007
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Kotipalveluilla helpotusta arkeen. Elämänlaatua asiakkaillemme.

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Puhtaalla kodilla on meihin jokaiseen myönteinen vaikutus ja haluammekin tarjota ammattitaitoista ja luotettavaa kotipalvelutyötä, jotta sinulle jäisi aikaa muille arjen askareille. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, olemme sinun arjen helpotusta varten!

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!