home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tietotarha Oy

Jätä oma ilmoitus

Tietotarha on toiminut vuodesta 1986 terveydenhuollon järjestelmäintegraatiossa. Tällä hetkellä työntekijöitä on 5, joista osa on osa-aikaisia. Päätoimipisteemme on Helsingin Länsi-Pasilassa ja sivutoimipisteemme Helsingin Toukolassa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Yhteiskuntatieteellinen ja humanistinen tutkimus ja kehittäminen
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Pasilanraitio 9 B , 00240, HELSINKI
Postiosoite:
Jaavantie 4 , 00560, HELSINKI
Puhelinnumero:
+35894771466
Y-tunnus:
0628061-3
Yrityksen perustamisvuosi:
1986
Avainsanat
Biztalk-konsultointiHL7-konsultointiIntersystems cacheSysteemiohjelmointiUnix

Tietotarha on perustettu vuonna 1986. Yrityksemme päätoiminta-ajatus on toimia terveydenhuollon järjestelmäintegraatioissa. Ydinosaamistamme ovat terveydenhuollon integraatiostandardit (HL7) sekä niihin liittyvät integrointityökalut. Vuosina 1987-1996 keskityimme terveydenhuollon OVT/EDI-ratkaisuihin (Edifact) ja kehitimme oman OVT/EDI-ratkaisumme keskussairaaloita varten. Näitä ratkaisuja on edelleen ylläpidossamme.

Vuodesta 1997 lähtien terveydenhuollon integraation perusmenetelmä on ollut HL7 V2.x (2.3). Tämän standardin parissa integraatiotyö jatkuu edelleen ja ylläpidossamme se on tällä hetkellä keskeisellä sijalla. Standardi on käytössä myös sairaaloiden käytännön integraatiossa. Tähän standardiperheeseen olemme kehittäneet middleware-tuotteita.

Vuoden 2000 alussa HL7 V3 ratkaisut tulivat mukaan kuvaan. CDA R1:sta kehitettiin mm. ratkaisu viitetietokantaintegraatioon ja myöhemmin kansallisessa terveysprojektissa pohjaksi otettiin CDA R2. Tietotarha on ollut vahvasti mukana määritystyössä HL7-yhdistyksen projektien kautta. Kansallisessa eReseptissä ja eArkistossa näkyy kädenjälkemme.

Vuodesta 2006 lähtien toinen merkittävä tukijalkamme HL7-integraatiomääritysten kehittämisen lisäksi on ollut Biztalk-integraatioiden implementointi ja ylläpito. Sitä ennen hoidimme integraatiot Datagate-tuotteella.

Systeemityökään ei ole meille vierasta. Historiamme aikana olemme tehneet paljon työtä VMS- ja unix-käyttöjärjestelmien parissa. Intersystems cache on myös ollut yksi keskeinen tekijä yrityksemme historiassa.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!