home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy

Jätä oma ilmoitus

Katse lattiassa jo 50 vuotta. Yrityksemme perustettiin vuonna 1971 ja nykyinen yrittäjä Sirpa Sääski-Rintamäki on lattia-alan veteraani jo kolmannessa polvessa. Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy on tunnettu ammattitaitoisesta henkilöstöstään ja tinkimättömistä periaatteistaan: Lattia on meille ykkönen, aina.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Lattianpäällystys ja seinien verhoilu
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Tulppatie 22 , 00880, HELSINKI
Postiosoite:
Tulppatie 22 , 00880, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358207419810
Y-tunnus:
0658787-7
Yrityksen perustamisvuosi:
1987
Avainsanat
AsennusurakointiLattianpäällysteetPuolikovat päällysteetTekstiilipäällysteet
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Katse lattiassa jo kolmannessa polvessa.

Kalevi Sääski perusti yrityksen 1971. Tekstiililattiat olivat 60- ja 70-luvuilla muodissa ja hyvin yleisiä ja arvostettuja lattioiden päällysteitä. Sieltä johtaa yrityksen kutsumanimi Tekstiililattiat.

Vuonna 1987 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja vuonna 2008 nykyinen yrittäjä, Sirpa Sääski-Rintamäki, lattia-alan ammattilainen jo kolmannessa polvessa, nousi yrityksen johtoon Kalevi Sääsken jäädessä johtamaan puhetta hallitukseen. Silti hän oli vielä pitkään intensiivisesti mukana käytännön toiminnassa.

Viimeisin sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 2015, kun Sirpa Sääski-Rintamäki osti yrityksen isältään yhdessä siskonsa kanssa. Sääski-Rintamäen aikana yritys on kasvanut voimakkaasti, mm. liikevaihto on tuplaantunut, henkilöstö kasvanut ja yrityksen tunnettuus on kasvanut melkoisesti.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!