home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tasemylly Oy

Jätä oma ilmoitus

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua nykyaikaisilla työkaluilla. Missionamme on antaa suomalaisille yrityksille mahdollisimman hyvät edellytykset kasvaa ja menestyä toiminnassaan.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Paikkakunta:
Vantaa
Käyntiosoite:
Kuonomäentie 1 A 14 , 01800, KLAUKKALA
Postiosoite:
Kuonomäentie 1 A 14 , 01800, KLAUKKALA
Puhelinnumero:
+358102314670
Y-tunnus:
2575404-4
Yrityksen perustamisvuosi:
2013
Avainsanat
ArvonmääritysKirjanpitoLaskupalvelutPalkanlaskuSelvitys- ja rästikirjanpidotStrategiapakettiSähköinen TaloushallintoTaloushallintoTilitoimistoYrityksen rahoitusYritysjärjestelyt
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

TÄYDEN PALVELUN TILITOIMISTO

Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto, jossa on kirjanpitokokemusta yli 30 vuoden ajalta. Pitkä kokemus ja syvä ammattitaito luovat laadukkaan pohjan, jonka päälle on rakennettu uusi ja nykyaikainen sähköisiä järjestelmiä hyödyntävä tilitoimisto.

Ota rohkeasti yhteyttä!
010 231 4670 tai info@tasemylly.fi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!