home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Taika Group Oy

Jätä oma ilmoitus

Taika Group on ohjelmisto- ja IT-ratkaisuihin keskittyvä konserni. Erityisosaamistamme ovat eri toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät laajennukset, järjestelmäintegraatiot sekä räätälöidyt lisämoduulit.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Malminkaari 13 A , 00700, HELSINKI
Postiosoite:
Malminkaari 13 A , 00700, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358207354980
Y-tunnus:
2639790-7
Yrityksen perustamisvuosi:
2014
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Taika Group on ohjelmisto- ja IT-ratkaisuihin keskittyvä konserni.

Erityisosaamistamme ovat eri toiminnanohjausjärjestelmät ja niihin liittyvät laajennukset, järjestelmäintegraatiot sekä räätälöidyt lisämoduulit.

Konsernin tytäryhtiöt ovat älykästä digitaalista arkistointipalvelua (Arcista) tarjoava Älyarkisto Oy, toiminnanohjausjärjestelmiin keskittynyt VB Professional Services Oy ja palvelintilaan erikoistunut Nerd Fuel Oy.

www.taikagroup.fi | www.arcista.fi | www.vbps.fi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!