home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

Jätä oma ilmoitus

LOGY on Suomen suurin logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden verkosto. Jäsenilleen LOGY tarjoaa alan tuoreimman tiedon, hyödyllisimmät ideat ja arvokkaimmat kontaktit.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Ammattiyhdistysten toiminta
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Ratamestarinkatu 7 A , 00520, HELSINKI
Postiosoite:
Ratamestarinkatu 7 A , 00520, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358443367083
Y-tunnus:
1438207-0
Yrityksen perustamisvuosi:
 
Avainsanat
HankintaLogistiikkaOsto
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

LOGYn missio, visio ja arvot

MISSIO
LOGY on hankinnan ja logistiikan innovatiivisten ja aktiivisten osaajien yhdistäjä. Vahvistamme alan osaamista, arvostusta ja yhteiskunnallista merkitystä sekä vauhditamme organisaatioiden kilpailukykyä.

VISIO
Teemme suomalaisista hankinnan ja logistiikan osaajista maailman huipputasoa. Avullamme yritykset ja yhteisöt saavuttavat kestävän ja kilpailuetua tuottavan toimitusketjun.

ARVOT

  • avoimuus (avoin tiedon jakaminen)
  • ammattimaisuus (osaamisen kehittäminen, vastuullisuus)
  • vaikuttavuus (yksilö, organisaatio & yhteiskunta)
  • yhteistyö (vuorovaikutus, arvostus, luottamus)

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!