home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

SFS Suomen Standardit ry

Jätä oma ilmoitus

Olemme standardoinnin keskusjärjestö Suomessa ja vastaamme standardoinnista lukuun ottamatta sähkö- ja telealaa. Olemme delegoineet merkittävän osan standardointityöstä eri toimialoja edustaville organisaatioille eli toimialayhteisöillemme. Eurooppalaisen standardointijärjestö CENin ja maailmanlaajuisen ISOn jäsenenä edistämme yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa standardien laadintaa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu tekninen palvelu
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Malminkatu 34 , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
PL 130 , 00101, HELSINKI
Puhelinnumero:
+35891499331
Y-tunnus:
0202290-8
Yrityksen perustamisvuosi:
1978
Avainsanat
StandardointiStandardointityöYrityspalvelut
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

SFS – standardoinnin keskusjärjestö Suomessa

Me SFS:ssä huolehdimme, että suomalaiset voivat vaikuttaa standardeihin eli markkinoiden yhteisiin pelisääntöihin ja pystyvät seuraamaan niiden edistymistä. Varmistamme myös, että Suomessa on käytettävissä yrityksiä ja organisaatioita palveleva standardikokoelma.

Standardeilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta Suomessa, Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Standardien käyttö ja niihin vaikuttaminen edistävät tehokkaampaa ja turvallisempaa maailmaa.

SFS on standardoinnin keskusjärjestö Suomessa. Me vastaamme standardoinnista lukuun ottamatta sähkö- ja telealaa. Edistämme kansainvälisten standardien laadintaa maailmanlaajuisen standardointijärjestö ISOn ja eurooppalaisen standardointijärjestö CENin jäsenenä yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa.

Ylläpidämme Suomen tarpeita vastaavaa standardikokoelmaa ja koordinoimme markkinoiden tarpeita vastaavien standardien laatimista Suomessa. Tässä työssä meitä auttavat eri toimialoja edustavat organisaatiot eli toimialayhteisöt, joille standardointivastuita on delegoitu.

 

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!