home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Secto Automotive Oy

Jätä oma ilmoitus

Tarjoamme yrityksellesi kustannustehokkaat ja yksilöidyt ratkaisut leasing-autoiluun. Avullamme auton ylläpitäminen on entistä vaivattomampaa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Autojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vuokraus ja leasing
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Autojen leasingpalvelut
Paikkakunta:
Porvoo
Käyntiosoite:
Näsintie 27 , 06100, PORVOO
Postiosoite:
Näsintie 27 , 06100, PORVOO
Puhelinnumero:
+358207924300
Y-tunnus:
2113572-1
Yrityksen perustamisvuosi:
2007
Avainsanat
AutoleasingPakettiautoleasingTaksileasingYhteiskäyttöautot

Vuonna 2007 kolme kaverusta päätti lähestyä autoalaa uudesta näkökulmasta. Laitettiin ihmisen liikkuminen keskiöön. Ei tuotekeskeisiä ratkaisua, eikä kiveen kirjoitettuja rahoitusmuotoja.

Tarvittavat palaset olivat koossa: kolmikolta löytyi osaamista palvelumuotoilun, rahoituksen, autokaupan ja asiakaspalvelun saralta. Ja ehkä tärkeimpänä kantavana voimana intoa ja rohkeutta lähestyä seesteistä alaa uudesta tulokulmasta.

Liikeidean jalostaminen kannattavaksi kasvuyhtiöksi ei ole lyhyt eikä helppo tie. Itsekehu ei kuulu suomalaiseen mielenmaisemaan. Kova työ, vahva näkemys ja vankkumaton usko jääräpäisyyden rajamaille sen sijaan kuuluvat. Näillä eväillä rakennettiin muutamassa vuodessa suurin kotimainen autoleasingyritys. Siitä voi jo olla ylpeä, eikö vaan?

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea.

Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.

Työllistämme 100 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 500 asiakasyrityksemme 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme. Liikevaihtomme 2021 oli 342 Meur.

Niin muuten, Suomen ensimmäinen lentävä auto. Se tulee olemaan Secton palvelun piirissä. Se kirjattiin jo aikoja sitten strategiaan.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!