home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Secto Automotive Oy

Jätä oma ilmoitus

Lupaamme sinulle mutkattoman autoarjen, olitpa sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrittäjä. Leasingauto -valikoimastamme löydät kaikki automerkit, - mallit ja käyttövoimat. Sähköautoilu on kuitenkin erityisen lähellä sydäntämme. Toimintamme ytimessä on aina henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Autojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vuokraus ja leasing
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Autojen leasingpalvelut
Paikkakunta:
Porvoo
Käyntiosoite:
Näsintie 27 , 06100, PORVOO
Postiosoite:
Näsintie 27 , 06100, PORVOO
Puhelinnumero:
+358207924300
Y-tunnus:
2113572-1
Yrityksen perustamisvuosi:
2007
Avainsanat
Autokannan CO2-päästöjen alentaminenAutoleasingAvoin HuoltoleasingPakettiautoleasingSähköautoleasingTaksileasingVaihtoautotYksityisleasing
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Secto toimii autoilun tulevaisuuden puolesta

Secto Automotive on vuonna 2007 perustettu, suomalaisessa omistuksessa oleva yrittäjävetoinen autoleasing -toimija. Haastamme perinteiset autojen omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Kestävän kehityksen periaatteet ja siirtymä pois fossiilisista polttoaineista ohjaavat liiketoimintaamme. Secton kasvun moottoreina toimivat asiakkaidemme mutkaton autoarki ja kestävän autoilun edelläkävijyys.

Uskomme, että puolustamme autoilua tehokkaimmin edistämällä siirtymää kestävään autoiluun ja auttamalla asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvia, kestäviä ratkaisuja. Meillä on noin 3 900 yritysasiakasta ja huolehdimme yli 10 000 auton elinkaaresta aina liikkumisen tarpeen kartoituksesta seuraavan leasingauton hankintaan asti. Myymme vuosittain yli 2 600 autoleasingista palautuvaa tai muuta vähän käytettyä autoa kuluttajille ja yrityksille.

Teemme sinulle tai yrityksellesi siirtymän kestävään eli mahdollisimman vähäpäästöiseen autoiluun vaivattomaksi. Meillä on vankka kokemus: olemme jo yli vuosikymmenen ajan auttaneet tuhansia yrityksiä ja kuluttajia siirtymään vastuullisempaan autoiluun.

Siirry kestävään autoiluun mutkattomasti

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!