home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Ratekoulutus Oy

Jätä oma ilmoitus

Kursseja ja seminaareja sinun tarpeisiisi. Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia kursseja ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Kursseillamme painotetaan verkostoitumista ja jatkuvaa oppimista, jotta kursseista olisi sinulle mahdollisimman pitkäaikaista hyötyä. Valikoimissamme on kursseja sekä Ratekoulutukselta että yhteistyökumppaneiltamme.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Koulutusta palveleva toiminta
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Koulutusta palveleva toiminta
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Haapaniemenkatu 16 C 413 , 00530, HELSINKI
Postiosoite:
Pellervontie 11 B , 00610, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358415106466
Y-tunnus:
2446982-3
Yrityksen perustamisvuosi:
2011
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!