home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Pylon Rakennus Oy

Jätä oma ilmoitus

Pylon korjaa, entisöi ja modernisoi

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Eliel Saarisen tie 2 , 00400, HELSINKI
Postiosoite:
Eliel Saarisen tie 2 , 00400, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358108383200
Y-tunnus:
0738421-1
Yrityksen perustamisvuosi:
1989
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Pylon korjaa, entisöi ja modernisoi

Pylon on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1989 perustettu vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni.

Vuonna 2020 laskutuksemme oli noin 50 miljoonaa euroa ja työllistävä vaikutuksemme noin 450 henkilötyövuotta korjausrakentamisen eri aloilla. Meillä on kokemusta kaikista korjausrakentamisen osa-alueista viiden vuosikymmenen ajalta. Olemme peruskorjanneet niin asuin- ja liikekiinteistöjä, julkisia kiinteistöjä ja arvokiinteistöjä.

Erikoisosaamistamme on historiallisesti arvokkaiden kohteiden peruskorjaukset sekä rakennusten ikääntymisen ja käyttötapamuutosten mukanaan tuomien haasteiden ratkaisu. Palvelumme kattavat kaikki korjausrakentamisen työsuoritteet suunnittelusta ja rakennusteknisistä töistä lähtien aina talotekniikkaan ja siivouspalveluihin. Oman laajan konserniorganisaation ja ammattimaisen luotettavan henkilöstön lisäksi käytämme luotettavaa erikoisalojen yhteistyöverkostoamme.

Pylon on toteuttanut satoja perusparannuksia ja tilamuutoksia asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä julkisissa kiinteistöissä ja arvokohteissa. Meillä on laaja referenssikanta asunto-osakeyhtiöstä, toimi- ja liiketiloista, erityyppisistä julkishallinnon kohteista sekä arvokiinteistöistä.

Maineemme asiantuntevana, luotettavana ja taitavana korjausrakentajana on ansaittu asiakaslähtöisellä toiminnalla. Tyytyväinen asiakas on projektiemme tärkein yksittäinen tavoite.

Kilpailukykymme perustuu laadukkaaseen tuotantoprosessiin, luottamukseen, turvallisuusnäkökohtien huomioon ottamiseen ja kaikista näistä syntyvään kustannustehokkuuteen. Yrityksen toimintaprosesseja kehitetään jatkuvasti vastaamaan alalla tapahtuvaa kehitystä.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!