home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

PRH-Sähkö Oy

Jätä oma ilmoitus
Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Sähköasennus
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Sähköasennus
Paikkakunta:
Helsinki
Postiosoite:
Leppäsuonkatu 9 C , 00100, HELSINKI
Puhelinnumero:
+35897773282
Y-tunnus:
0960521-7
Yrityksen perustamisvuosi:
1994
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Oikean kumppanin valinta sähköasennuksiin on turvallisuuden ja kustannustehokkuuden kannalta keskeistä.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja meiltä löytyy alan huippuosaajia sähköasennusprojekteihin. Olemme erikoistuneet yrityksien liiketilojen, kiinteistöjen sekä julkisten kohteiden sähköasennuksiin. Meillä on myös pitkä kokemus uudiskohteista ja yksityisen sektorin huoneistoremonteista. Toimimme aina vastuullisesti ja noudatamme kaikkia alan turvallisuusvaatimuksia ja säädöksiä. Meillä on luonnollisesti Tukesin hyväksymä S2-pätevyys.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!