home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

PRA Suomi Oy

Jätä oma ilmoitus

PRA Suomi Oy on osa PRA Groupia, saatavien ostamiseen ja perintään erikoistunutta konsernia.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Perintä- ja luottotietopalvelut
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Urho Kekkosen katu 3 B , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
PL 274 , 00101, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358207490300
Y-tunnus:
1569394-6
Yrityksen perustamisvuosi:
1999
Avainsanat
PerintäSaatavien osto

PRA Suomi Oy on osa PRA Groupia, saatavien ostamiseen ja perintään erikoistunutta konsernia.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ratkaisuja velkojen maksamiseen. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja noudatamme hyvää perintätapaa kaikessa toiminnassamme. Tavoitteemme on auttaa asiakasta löytämään ratkaisun velkoihinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Emme veloita asiakkailtamme perintä- ja maksumuistutuskuluja, joten velkasaldo lyhenee tehokkaasti. Toisin kuin perinteiset perintätoimistot, me emme ota vastaan toimeksiantoja, vaan perimämme saatavat ovat omistamiamme. Emme myy ostamiamme saatavia eteenpäin.

Asiakaspalvelun laatu on meille tärkeää

Kuka tahansa voi joutua tilanteeseen, jossa velkaa on liikaa. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa päivittäin löytääksemme heille parhaan mahdollisen ratkaisun velan maksamiseen.

Arvomme

Kaikilla PRA Groupin työntekijöillä on yhteiset arvot, jotka määrittelevät, kuinka kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme. Arvot määrittävät mikä vastuu meillä on osakkeenomistajia, viranomaisia, asiakkaita ja muita kohtaan. Nämä arvot kuvastavat yrityksen kulttuuria. Tavoitteemme on, että kaikki PRA:n työntekijät työskentelevät ja elävät näiden yhteisten arvojen mukaan – ne ovat taustalla kaikessa tekemisessämme.

SITOUTUNUT: Olemme sitoutuneet tekemään aina parhaamme.
VASTUULLINEN: Olemme vastuullisia kaikesta toiminnastamme.
KUNNIOITTAVA: Kunnioitamme toisiamme.
EETTINEN: Toimimme eettisesti kaikissa tilanteissa.
MENESTYVÄ: Menestymme, koska toimimme tiiminä.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!