home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Pohjolan Voima Oyj

Jätä oma ilmoitus

Pohjolan Voima on monipuolinen ja osaava suomalainen energiatalo, joka on perustettu vuonna 1943. Osakkaamme ovat asiakkaitamme, joille tuotamme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Tuotamme noin 20 prosenttia Suomessa tuotetusta sähköstä. Siitä noin 95 prosenttia on hiilidioksidineutraalia vuonna 2020.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Sähkön tuotanto vesi- ja tuulivoimalla
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Töölönkatu 4 , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
PL 40 , 00101, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358104785000
Y-tunnus:
0210161-4
Yrityksen perustamisvuosi:
1943
Avainsanat

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!