home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Oy Unilink Ab

Jätä oma ilmoitus

Ab Unilink Oy:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1955 asti. Toimitamme monipuolisesti tarvikkeita ja palveluita erilaisten teollisuusalojen tarpeisiin.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Melkonkatu 24 , 00210, HELSINKI
Postiosoite:
Melkonkatu 24 , 00210, HELSINKI
Puhelinnumero:
096866170
Y-tunnus:
0545134-5
Yrityksen perustamisvuosi:
1984
Avainsanat

UNILINK, TARPEISTA RATKAISUIHIN YHDEN LINKIN KAUTTA.

Ab Unilink Oy:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1955 asti. Toimitamme monipuolisesti tarvikkeita ja palveluita erilaisten teollisuusalojen tarpeisiin.

Olemme ketterä ja luotettava kumppani, jonka kautta pääset käsiksi markkinoiden parhaisiin teollisuusratkaisuihin. Unilink on toimija, johon saa aina yhteyttä. Haluamme olla läsnä ja tukena asiakkaillemme niin kommunikaatiossa, kuin palveluidenkin muodossa. Monipuoliset palvelumme kattavat sekä arviointi-, että huoltotarpeet.

Unilink on ylpeästi kotimainen yritys, joka toimii linkkinä suurten valmistajien ja yksittäisten asiakkaiden välillä. Me olemme yhdistävä tekijä parhaiden teollisuustarvikkeiden ja asiakasyritystemme menestyksen kohtaamisessa.

UNILINK – MAALLA, MERELLÄ JA TEOLLISUUDESSA.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!