home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Oy Osk. Lindroos Ab

Jätä oma ilmoitus

Lindroos on vuonna 1878 perustettu suomalainen kello- ja korukaupaa tekevä perheyritys.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppa
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Aleksanterinkatu 46 , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
Aleksanterinkatu 48 , 00100, HELSINKI
Puhelinnumero:
+3589624188
Y-tunnus:
1594495-2
Yrityksen perustamisvuosi:
1878
Avainsanat
HopeaKellohuoltoKelloseppäKellotKorutKultaKultaseppä
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Kello- ja korukauppaa jo kolmella vuosisadalla.

Oy Osk. Lindroos Ab on yli 140 vuoden ikäinen, perinteikäs kello- ja kultasepänliike. Myymälä on sijainnut Helsingissä, Aleksanterinkadulla vuodesta 1890 lähtien ja toimii osoitteessa Aleksanterinkatu 46.

Yrityksen perusti Jyväskylään kultasepänopin saanut merimies  Frans Wiktor Lindroos yhdessä vaimonsa kanssa. Yritys sai nykyisen nimensä sen jälkeen, kun Frans Wiktorin poika, kultaseppämestari Frans Oskar Lindroos vuonna 1907 sai liikkeen ohjat haltuunsa. Oskar Lindroos oli mm. Suomen Kultaseppien Liiton perustajajäsen ja liiton varapuheenjohtaja. Sekä hän että Frans Wiktor olivat liiton kunniajäseniä.

Oskarin poika Ole Viktor Lindroos on ollut liikkeen tähän asti pitkäaikaisin johtaja. Hänen aikanaan Oy Osk. Lindroos Ab vakiinnutti maineensa korkeatasoisena ja arvostettuna kultasepänliikkeenä.

Sittemmin kelloista – nimenomaan kellomaailman huippumerkeistä – on muodostunut Lindroosin tavaramerkki, josta se tunnetaan laajalti.

Oy Osk. Lindroos Ab
Aleksanterinkatu 46
00100 Helsinki

tel. +358 9 624 188

lindroos@lindroos.fi

Verkkokauppa
tel. +358 44 740 33 55

shop@lindroos.fi

https://lindroos.fi/tuotteet/

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!