home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Oy Nortecon Ab

Jätä oma ilmoitus

Kauppakeskusten ja kiinteistöjen kaupallisen kehittämisen asiantuntija.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu liikkeenjohdon konsultointi
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Muu liikkeenjohdon konsultointi
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Kaisaniemenkatu 4 A , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
Kaisaniemenkatu 4 A , 00100, HELSINKI
Puhelinnumero:
+35896226210
Y-tunnus:
2216226-2
Yrityksen perustamisvuosi:
2008
Avainsanat
Kaupallinen kiinteistöKaupallinen mitoitusKauppakeskus kehitysKiinteistökehitysKorttelisuunnitteluMyymäläsuunnitteluTonttisuunnittelu

Nortecon on vuonna 1990 perustettu riippumaton suomalainen kaupallisten kiinteistöjen kehittäjä ja kaupallinen suunnittelija.

Olemme olleet mukana kehittämässä yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomen merkittävimpiä ostoskeskuksia ja kaupallisia kiinteistöjä. Vahvuuksiamme ovat laaja ja pitkä kokemuksemme useista kehityshankkeista ja vähittäiskaupan alalta.

Olemme ICSC:n, NCSC:n, Suomen Kauppakeskusyhdistys ry:n ja Elävät Kaupunkikeskustat ry:n jäsen.

Kaupallinen suunnittelu ja vuokraus

Norteconin päätoimintaa on kiinteistöjen kaupallinen suunnittelu ja vuokraus. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kauppakeskuksia ja kaupallisia kiinteistöjä, jotka ovat kulloisillekin markkinoille sopivia ja toimivia. Huolellinen suunnittelu ja tehokas toimeenpano ovat avainasemassa, jotta tavoitteet täyttyvät.

Hyvä kaupallinen ja toiminnallinen suunnittelu luo edellytykset kauppakeskuksen ja kaupallisen kiinteistön menestykselle. Tehtyjä toiminnallisia valintoja on usein hankala, kallis ja jopa mahdoton muuttaa toisenlaisiksi. Meillä on rautainen ammattitaito parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!