home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Oy Mitaten Finland Ab

Jätä oma ilmoitus

Meillä on vahva osaaminen optisten mittauslaitteiden maahantuojana!

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Paikkakunta:
Kauniainen
Käyntiosoite:
Teollisuustie 5 , 02700, KAUNIAINEN
Postiosoite:
Venevalkamantie 5 , 02700, KAUNIAINEN
Puhelinnumero:
+358102866070
Y-tunnus:
0966412-9
Yrityksen perustamisvuosi:
1994
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Meillä on vahva osaaminen optisten mittauslaitteiden maahantuojana!

Oy Mitaten Finland Ab on suomalainen yritys joka tarjoaa asiantuntevaa osaamista ja hyvää palvelua valikoiduilla teollisuuden aloilla. Tunnettu sanontamme on: Valoa – väriä – kiiltoa – uv – vis - nir oikein mitaten!

Maahantuontialan yritys perustettiin 27 vuotta sitten ja sen ensimmäiset mittauslaitteet olivat Konica Minoltan valo-, väri- ja kiiltomittarit. Tämän maailmanlaajuisesti hyvin tunnetun valmistajan tuotteiden ympärille olemme määrätietoisesti luonut sitä Mitatenia joka tänään on alansa tunnetuimpia yrityksiä Suomessa.

Vahvasti omaan visioon ja ammattitaitoon luottaen olemme esitelleet asiakkaillemme uusia hyvin palvelevia mittauslaitteita kuten instrumentoituja Integroivia palloja, laser tehomittareita, kuvantavia luminanssimittareita, 3D-laserskannereita ja ohjelmistoja. Päätöksemme on olla luotettava täyden palvelun toimittaja laajalla spektrillä UV-VIS-NIR = 200 nm – 3000 nm.

Materiaalintestauslaitteet kuten vetokoneet ovat aina kuuluneet tarjontaamme. Paperi-, pakkaus- ja graafisenalan merkitys on suuri yrityksellemme. Siksi meillä on monipuolinen valikoima materiaalintestauslaitteita.

Vahvasti tulevaisuuteen luottaen laajensimme toimintaamme graafiselle alalle ja nyt ovat Just Normlichtin -valaistusjärjestelmät, standardi-valokaapit ja D50 LED-valoputket tunnettuja myös Suomessa. LED-valaistuksen yleistyminen kasvatustiloissa on tuonut meille uusia asiakkaita koska perinteisillä photometrisillä mittareilla ei saada yhtä tarkkoja tuloksia kuin spektroradiometreillä.

Sairaaloissa käytetään erilaisia valohoitomenetelmiä kuten Bilirubinvaloa ja näiden laitteiden valoa mitataan Gigahertz-Optikin Spektroradiometrillä. Covid-19 koronaviruksen torjunnassa, erilaisten pintojen ja tilojen puhdistukseen on tarjolla UV-LED tekniikalla toteutettuja desinfioivia lähteitä. Tarjoamme näiden UV-lähteiden mittaukseen Gigahertz-Optikin Spektroradiomerejä. UV-lähteen kohdistus on myös hyvin tärkeä asia ja meillä on UV-heijastusmittari jolla varmistetaan oikea suuntaus.

Suomen teollisuuden suuret rakennemuutokset vaativat nopeita ratkaisuja ja ymmärrystä löytää uusia palvelumuotoja. Mitaten aloitti 2000-luvun alussa mittauspalvelun; valo- väri- ja kiiltomittareilla. Suoritamme myös tievalaistusmittauksia ja 3D skannauksia. Mittausautomme varustettuna TechnoTeamin luminanssi- ja luksikameralla on kiertänyt Skandinaviassa ja Baltian maissa mittaamassa tievalaistusta.

Laajensimme 5 v. sitten optomekaniikkaan ja saimme tunnetun toimittajan Standan edustuksen. Maahantuojana meidän on valittava toimittajia joilla on hyvä maine ja joiden toiminta on taloudellisesti vahvalla pohjalla. Tämä takaa myymillemme mittauslaitteille ja ohjelmistoille hyvät huolto- ja kalibrointipalvelut. Kaikkien meidän nykyisten päämiestemme huoltopalvelut toimivat moitteettomasti.

Mitaten huoltaa yhdessä päämiestensä kanssa myymänsä laitteet ja ohjelmistot.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!