home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Oy Machine Tool Co

Jätä oma ilmoitus

Vuonna 1951 perustettu Oy Machine Tool Co on suomalainen perheyritys ja teknisen kaupan asiantuntija. Maahantuomme laadukkaita nosto- ja turvalaitteita sekä LVI- ja hitsauslaitteita ammattikäyttöön. Tarjoamme tuotteille asiantuntevat koulutus-, tuki- ja huoltopalvelut sekä kattavan valikoiman varaosia. Turvallista laatua asiantuntijalta ammattilaisille.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Työkalu- ja tarviketukkukauppa
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Teerikukonkuja 4 , 00700, HELSINKI
Postiosoite:
Teerikukonkuja 4 , 00700, HELSINKI
Puhelinnumero:
09351951
Y-tunnus:
2424577-4
Yrityksen perustamisvuosi:
2011
Avainsanat
ErgonomiaHitsauslaitteetHuoltopalvelutKivityökalut ja -tarraimetLVINostolaitteetTurvalaitteetTurvatarkastuslaitteetVaraosapalvelu

Oy Machine Tool Co – turvallista laatua yli 65 vuotta

Vuonna 1951 perustettu Oy Machine Tool Co on suomalainen perheyritys ja teknisen kaupan asiantuntija. Maahantuomme laadukkaita nosto- ja turvalaitteita sekä LVI- ja hitsauslaitteita ammattikäyttöön. Tarjoamme tuotteille asiantuntevat koulutus-, tuki- ja huoltopalvelut sekä kattavan valikoiman varaosia.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!