home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Oy Femeda Ab

Jätä oma ilmoitus

Jo kolme vuosikymmentä naisen arjessa

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Kalevankatu 9 A , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
Kalevankatu 9 A , 00100, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358975101000
Y-tunnus:
0860965-4
Yrityksen perustamisvuosi:
1991
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Jo kolme vuosikymmentä naisen arjessa

Femeda on vuonna 1992 perustettu maineikas suomalaisomisteinen lääkäriasema, jonka erikoisosaamista on naisen terveys ja hyvinvointi. Vahva maineemme alan monipuolisena ja luotettavana asiantuntijana on rakentunut vuosikymmenten saatossa. Kotoisa vastaanottomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Tarjoamme korkeatasoisten gynekologipalveluiden lisäksi tutkimuksia, neuvontaa ja asiantuntemusta odottajalle (äitiysneuvola, lapsivesi-, istukka- sekä ultraäänitutkimukset). Meiltä voit varata ajan myös mammografia- ja ultraäänitutkimukseen, luuntiheysmittaukseen tai kolposkopiaan (kohdunsuun tähystys).

Tutustu tästä laajaan palvelutarjontaamme

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!