home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Nordic Law Oy Ab

Jätä oma ilmoitus

Olemme erikoistuneet uusiin teknologioihin liittyviin liikejuridiikan palveluihin. Uusilla teknologioilla tarkoitamme etenkin Web3:ea, Fintechiä ja kryptovaluuttoja.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Lakiasiaintoimistot
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Lakiasiaintoimistot
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Erottajankatu 1-3 A 1 , 00130, HELSINKI
Postiosoite:
Erottajankatu 1-3 A 1 , 00130, HELSINKI
Puhelinnumero:
+35896829340
Y-tunnus:
0947087-7
Yrityksen perustamisvuosi:
1993
Avainsanat
FintechInnovaatiotKryptovaluutatLakipalvelutLiikejuridiikkaTeknologiaoikeusUudet teknologiatWeb3
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Olemme erikoistuneet uusiin teknologioihin liittyviin liikejuridiikan palveluihin. Uusilla teknologioilla tarkoitamme etenkin Web3:ea, Fintechiä ja kryptovaluuttoja.

Teknologian nopea kehitys luo yrityksille jatkuvasti uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia, ja meidän intohimomme on löytää keinot, joilla uudet mahdollisuudet voidaan toteuttaa tehokkaalla ja kestävällä tavalla.

Asiakkaamme ovat innovoijia, ja auttaaksemme heitä saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteensa, tarjoamme niin ainutlaatuisiin kuin tavanmukaisiin liiketoiminnan tarpeisiin räätälöityjä lakipalveluita. Kokemuksemme perusteella uudet innovaatiot saadaan myös oikeudellisesti kestävällä tavalla toteutettua – tämä on tärkeä viesti, minkä haluamme välittää asiakkaillemme. Uusiin innovaatioihin erikoistuneena lakitoimistona sinun haasteesi ovat meidän erikoisalaamme.

Kanssamme voit olla varma, että projektisi on osaavissa käsissä.

“Tulevaisuuttasi rakentamassa."

Jo 1970-luvulla alkunsa saanut toimistomme on muotoutunut olennaiseksi osaksi suomalaista lakitoimistojen historiaa. Olemme erittäin ylpeitä juuristamme, vahvasta ja perinteikkäästä ammattitaidostamme ja sen myötä vuosien varrella keräämästämme hiljaisesta tiedosta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut meille tärkeintä, ja suhtaudumme saamiimme toimeksiantoihin samalla intohimolla kuin asiakkaammekin.

Olemme ylpeitä siitä, että toimistomme koostuu teknologiaoikeuden osaajien terävimmästä kärjestä. Osaamisellamme ja kokemuksellamme varmistamme, että voit huoletta keskittyä liiketoiminnan harjoittamiseen.   

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!