home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Muotolevy Oy

Jätä oma ilmoitus

Ratkaisut rakentamiseen ja työympäristöjen toteuttamiseen

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Pääkonttorien toiminta
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Muiden metallituotteiden valmistus
Paikkakunta:
Vihti
Käyntiosoite:
Tervasuontie 3 , 03100, NUMMELA
Postiosoite:
PL 30 , 03101, NUMMELA
Puhelinnumero:
+358102814000
Y-tunnus:
0935790-3
Yrityksen perustamisvuosi:
1993
Avainsanat
JulkisivumateriaalitJärjestelmäseinätRakennuslevyt
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Muotolevy on vuonna 1974 perustettu kasvava ja kehittyvä perheyritys. Muotolevy suhtautuu intohimoisesti suomalaisen rakentamisen laadun sekä työ- ja asuinympäristöjen kehittämiseen. Muotolevyn tarjooma sisältää laadukkaita kuivarakentamisen ratkaisuja sisä- ja julkisivurakentamiseen sekä muuntojoustavat tilaratkaisut työympäristöihin ja julkisiin tiloihin.

Asiakkailleen ja sidosryhmilleen Muotolevy haluaa olla kokonaisvaltainen luottokumppani. Tarjoamalla korkeatasoisia ja kattavia tuotekokonaisuuksia, moderneja palveluita sekä edistyksellisiä digitaalisia asiointipalveluita Muotolevy tarjoaa asiakkailleen konkreettista lisäarvoa auttamalla heitä suunnittelu-, hankinta- ja rakennusprosessien tehostamisessa ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä.

Muotolevyn tuote- ja palveluvalikoima tarjoaa ratkaisuja kiinteistön elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Tarjontaansa kehittäessään Muotolevy kiinnittää erityistä huomiota materiaalien, valmistusmenetelmien sekä rakentamistavan ympäristöystävällisyyteen, laatuun ja kestävyyteen sekä kokonaistaloudellisuuteen.

010 281 4000 | myynti@muotolevy.fi | Tervasuontie 3, PL 30 | 03101 Nummela

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!