home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Makita Oy

Jätä oma ilmoitus

Makita on japanilainen sähkötyökalujen valmistaja, joka perustettiin Japanissa vuonna 1915. Yli 100 vuoden kokemuksella kehitettyjä Makitan tuotteita kehutaan niiden erinomaisesta suorituskyvystä ja korkealuokkaisesta laadusta.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Työkalu- ja tarviketukkukauppa
Paikkakunta:
Vantaa
Käyntiosoite:
Teilimäki 4 , 01530, VANTAA
Postiosoite:
Teilimäki 4 , 01530, VANTAA
Puhelinnumero:
+3589857880
Y-tunnus:
1651936-8
Yrityksen perustamisvuosi:
2001
Avainsanat
AkkukoneetAkkuporatKiinnitysMetallintyöstöMonitoimikoneetPorausPuuntyöstöSähkötyökalut

Makitan laadukkaat tuotteet ja palvelut edesauttavat ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa tekemällä työstä vaivatonta ja näin ollen myös hauskaa.

Makita toimittaa sähkö- ja polttomoottorityökaluja, niiden lisätarvikkeita sekä tarjoaa kattavaa palvelua monille asiakkaille ennen kaikkea rakentamiseen, teollisuuteen sekä myös kuluttajasektoriin.

Makita on vakiintunut markkinajohtaja siellä missä toiminta tapahtuu. Tuotteet on suunniteltu ylittämään asiakkaiden odotukset ja tätä tukee myös alan johtava palveluverkosto.

Makita-työkalut ovat ammattilaisen valinta!

Makita Oy

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua.

Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi.

Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. 

Yli 100 vuoden kokemuksella kehitettyjä Makitan tuotteita kiitetään yleisesti niiden erinomaisesta suorituskyvystä ja korkealuokkaisesta laadusta.

Japanilainen sähkötyökalujen valmistaja Makita on toiminut globaalisti jo vuosikymmeniä intohimonaan auttaa ihmisiä rakentamaan entistä tehokkaammin parempia koteja ja elinympäristöjä, unohtamatta turvallisuustekijöitä ja luontoa. Makitan jatkuva tavoite on ollut luoda kattava maailmanlaajuinen yhteisö, joka tukee Makitan brändia kaikin mahdollisin tavoin. Makita toimiikin ympäri maailmaa ja tänään se operoi jo yli 40 tytäryhtiön kautta kaikilla mantereilla. Makitan tuotanto on jakaantunut maailmanlaajuisesti. Japanin lisäksi Makitan tuotteita valmistetaan USA:ssa, Kiinassa, Iso-Britanniassa ja Romaniassa.

Pitkäjänteisellä työllä ja kunnianhimoisilla tavoitteillaan Makita on onnistunut kehittämään myyntiverkostoaan ja palveluitaan kehittyäkseen yhdeksi alansa merkittävimmäksi toimijaksi. Makitan maailmanlaajuinen myynti- ja palveluverkosto sekä tehtaat, jotka tuottavat ensiluokkaisia työkaluja, rakentavat elintärkeän pohjan Makita brandille ja toiminnan kehittymiselle.

Jotta Makita tuotteet olisivat helposti asiakkaiden saatavilla, on Makitalla kattavat ja ammattitaitoiset alueelliset jälleenmyyjäverkostot, jotka huolehtivat Makita -tuotteiden saatavuudesta. Lisäksi Makita brändiin kuuluu ensiluokkaiset huoltopalvelut, jotta voisit käyttää koneitasi huoletta ja pitkään.

Makitan toimintaperiaatteiden perusta on asiakaslähtöisyys, nopeus ja erinomainen jälkimarkkinointi kaikkialla maailmassa. Makitan myyntiorganisaatiot työskentelevät tiiviisti paikallisten jälleenmyyjien kanssa, jotta tuotetuntemus ja Makitan brändi välittyisivät parhaalla mahdollisella tavalla Makitan käyttäjälle.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!