home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Macons Oy

Jätä oma ilmoitus

Macons Oy on kuljetusalan toiminnanohjausjärjestelmiin erikoistunut IT-yritys yli 30 vuoden kokemuksella.

Kauppakamari:
Kuopion kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Paikkakunta:
Kuopio
Käyntiosoite:
Microkatu 1 , 70210, KUOPIO
Postiosoite:
Microkatu 1 , 70211, KUOPIO
Puhelinnumero:
+358172622000
Y-tunnus:
0605387-5
Yrityksen perustamisvuosi:
1985
Avainsanat
AjojärjestelyAjonvälitysHenkilökuljetusHenkilöstöhallintoLiikkuva työOhjelmistoPalkanlaskentaTavarankuljetusToiminnanohjausTyövuorosuunnittelu

Miles ERP® – kuljetusten toiminnanohjausjärjestelmä

Kattava toiminnanohjausjärjestelmä kaikentyyppisten ja -kokoisten kuljetusyritysten käyttöön - kuljetussektorin eri toimialojen erityistarpeet on huomioitu alusta alkaen.

Miles ERP on kauttaaltaan suomalaisen työn tulos ja se on luotu Ajomestari-ohjelmistoistamme ja niiden edeltäjistä saatujen kokemusten pohjalta. Uusi ohjelmistosukupolvi vastaa entistä paremmin liikkuvan työn ja kansainvälistymisen haasteisiin.

Miles ERP on käyttäjäroolipohjainen ja tukee sekä moniyritysympäristöjä että monikielisyyttä, joten ohjelmisto soveltuu myös suurten kansainvälisten toimijoiden käyttöön. Avoimet ohjelmistorajapinnat mahdollistavat monipuoliset laajennukset ja liittymät muihin järjestelmiin.

Katso video »

Yhteyshenkilöt

Hannu Korkalainen

Toimitusjohtaja

vasb@znpbaf.sv

+358172622000

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!