home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Maanomistajien Arviointikeskus Oy

Jätä oma ilmoitus

Arviointikeskus on lakipalveluihin ja kiinteistöarviointiin erikoistunut lakitoimisto. Toimistomme ovat Espoossa, Seinäjoella ja Oulussa. Tarjoamme yksilöllistä lakineuvontaa yksityishenkilöille, yrittäjille, yrityksille ja julkisyhteisöille – ympäri maata! Kaikki arvioijamme ovat auktorisoituja kiinteistöarvioijia (AKA).

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Lakiasiaintoimistot
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Revontulentie 8 A , 02100, ESPOO
Postiosoite:
Revontulentie 8 A , 02100, ESPOO
Puhelinnumero:
0207411050
Y-tunnus:
0114259-6
Yrityksen perustamisvuosi:
1978
Avainsanat
KiinteistöarviointiLakimiesLakitoimisto

LAKIPALVELUT JA LAKINEUVONTA

Lakitoimistomme erikoisalaa ovat kaavoitus, kiinteistöriidat, yhteisomistussuhteet, sopimusoikeus, perhe- ja jäämistöoikeus sekä ympäristöoikeus.

https://arviointikeskus.fi/lakipalvelut

KIINTEISTÖARVIOINTI

Kiinteistön omistukseen liittyy erilaisia arviointitilanteita. Asiantuntemuksemme ja käytännön kokemuksemme avulla saat puolueettoman arvion osto- ja myyntilanteessa, perinnönjaossa ja osituksessa, sekä vakuus- ja yritysjärjestelyssä.

https://arviointikeskus.fi/kiinteistoarviointi

PROJEKTIPALVELUT

Neuvottelemme vesihuolto- ja sähkölinjoja sekä maakaapeleita varten tarvittavat käyttöoikeussopimukset maanomistajien kanssa. Olemme saavuttaneet projektitavallemme positiivisen imagon, luomalla molempia sopimusosapuolia huomioivan tavan toimia. Kun tunnemme sopimus- ja korvauskäytännöt sekä tilaajan tarpeen, voimme taata tehokkaan kokonaispalvelun!

https://arviointikeskus.fi/projektipalvelut

LUNASTUSTOIMITUKSET

Asiantuntijamme auttavat maantie- ja lunastustoimitusten vaiheissa alusta loppuun. Meillä on laajaa perusteellista tietoa ja osaamista lunastustoimituksissa toimimisesta. Hoidamme asiantuntemuksella lunastukseen liittyvät neuvottelut ja byrokratian puolestanne.

https://arviointikeskus.fi/lunastustoimitukset

TOIMIPISTEET

Revontulentie 8 A, 02100 ESPOO
Huhtalantie 2, 60220 SEINÄJOKI
Rautatienkatu 16 C 22, 90100 OULU

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!