home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Lecklé Oy

Jätä oma ilmoitus

Lecklé on lakipratiikka, joka tarjoaa mm. korkeatasoisia liikejuridiikan palveluita ja vero-osaamista maakunnissa ja pääkaupunkiseudulla. Palvelumme ovat usein tiimityöskentelyä ja toimeksiantoihin nivoutuu tyypillisesti liikejuridiikkaa, verotusta ja numeraalista asiantuntemusta. Asiakassuhteet (ihmissuhteet), asiakaspalvelu ja palveluiden kehittäminen ovat toimintamme keskiössä.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Lakiasiaintoimistot
Paikkakunta:
Helsinki
Postiosoite:
Fabianinkatu 31 C, 3 krs. , 00100, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358207303890
Y-tunnus:
2991766-4
Yrityksen perustamisvuosi:
2017
Avainsanat
KiinteistöjuridiikkaLiikejuridiikkaMergers and acquisitionsRiita-asiatSopimusjuridiikkaTietosuojaTransaktiotTyöoikeusVerokonsultointiVeropalvelut
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Yrityslakipalvelumme kattavat yrityksen kasvun ja muutostilanteiden vaatimaa juridiikkaa ja verotusta laaja-alaisesti, sekä lisäksi palveluita työnantajille ja riitatilanteiden ratkaisuun.

Keskeinen laki- ja vero-osaamisemme liittyy kasvuun, yrityksen ja omistajakunnan muutostilanteisiin sekä omistajastrategiaan. Palveluissamme yrityksille yhdistyy usein juridiikka, verotus ja numeraalinen osaaminen.

Tarjoamme kattavasti laki- ja veropalveluita myös julkisen sektorin toimijoille. Julkisyhteisöille tarjoamiamme palveluita ovat mm. julkiset hankinnat ja kilpailutukset sekä niihin liittyvät prosessit, julkisyhteisöjen omistamia yrityksiä koskeva vero- ja liikejuridiikka, työ- ja virkamiesoikeus, sekä yleinen kuntaoikeudellinen konsultointi.

Lisäksi palveluihimme kuuluvat kattavasti erilaiset palvelut kuluttajille sekä mm. yksityishenkilöiden ja yritysten rajapinnassa suoritettavat toimeksiannot  tarpeenne mukaisesti.

Tarinamme | Palvelut | Tiimi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!