home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Infrakit Group Oy

Jätä oma ilmoitus

Infrakit on suomalainen ohjelmistoyritys. Missiomme on ratkaista infrarakentamisen tuottavuushaaste digitalisaation keinoin. Käytännössä yhdistämme infran elinkaaren aikaiset toiminnot suunnittelusta rakentamiseen ja ylläpitoon. Ytimessä on tiedon kerääminen ja jakaminen sitä tarvitseville henkilöille ja työkoneille, niin toimistolla kuin maastossa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Keilaniementie 1 , 02150, ESPOO
Postiosoite:
Keilaniementie 1 , 02150, ESPOO
Puhelinnumero:
+358407748506
Y-tunnus:
2737848-4
Yrityksen perustamisvuosi:
 
Avainsanat

Infrakit on suomalainen ohjelmistoyritys.

Missiomme on ratkaista infrarakentamisen tuottavuushaaste digitalisaation keinoin. Käytännössä yhdistämme infran elinkaaren aikaiset toiminnot suunnittelusta rakentamiseen ja ylläpitoon samalle, helppokäyttöiselle alustalle. Ytimessä on oikean tiedon kerääminen ja jakaminen sitä tarvitseville henkilöille ja työkoneille, niin toimistolla kuin maastossa. Tieto mahdollistaa reaaliaikaisen, visuaalisen tilannekuvan hankkeelta ja aidon tiedolla johtamisen.

Yhteyshenkilöt

Janne Paitsola

Maajohtaja

wnaar.cnvgfbyn@vasenxvg.pbz

+358407748506

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!