home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Grano Oy

Jätä oma ilmoitus

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Olemme asiakkaidemme arjen auttaja ja muutoksen mahdollistaja.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu painaminen
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Kuortaneenkatu 1 , 00520, HELSINKI
Postiosoite:
Kuortaneenkatu 1 , 00520, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358291800400
Y-tunnus:
2197935-0
Yrityksen perustamisvuosi:
2014
Avainsanat
Markkinointiviestintä

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

Keitä olemme

Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Koko tuotantomme on Suomessa ja työllistämme noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Olemme asiakkaittemme arjen auttaja ja muutoksen mahdollistaja.

Kumppanina tarjoamme vaikuttavia ratkaisuja, oli kyse paino- tai pakkauspainopalveluista, aineistonhallinnasta, toimitilabrändäyksestä, markkinointilogistiikasta tai valomainoksista. Kokonaisratkaisumme, Grano 360 sisältämät palvelut poistavat niitä tehtäviä, jotka vievät aikaasi.

Helpottamalla arkeasi teemme siitä myös kustannustehokkaampaa. Me tunnemme ratkaisut, ruutiinit ja työkalut sekä hahmotamme investointien kokonaiskustannukset.

Arvomme

Arvot ohjaavat tekemistämme ja rakentavat yrityskulttuuria.

Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Meihin voi luottaa. Aina. Sen mitä lupaamme, sen myös pidämme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokemuksen ja toteuttaa parhaan ratkaisun. Teemme yhdessä, parhaalla palveluasenteella ja ylpeänä osaamisestamme.

Kannustamme luovuuteen ja huomioimme villeimmätkin ideat. Etenemme ilolla, taidolla ja rohkeudella, toimien asiakkaidemme parhaaksi.

Visiomme

Granon visiona on olla vaikuttavimman viestinnän tuottaja. Asiakkaaltamme brändi ja viestisisältö, Grano hoitaa palveluna loput.

Tehtävämme on tehdä asiakkaamme näkyväksi, tarjota ainutlaatuinen palvelukokemus ja toteuttaa mahdottomatkin viestintäideat kohdeyleisön kannalta olennaisiin kanaviin.

Kestävän kehityksen kärjessä

Kestävä kehitys on meille kaikin puolin tärkeä arvo. Eikä vain sanahelinänä. Tuotteemme valmistetaan ensisijaisesti kotimaassa, Suomen työllisyyttä ja talouskasvua kehittäen. Granon kaikki toimipisteet noudattavat toiminnassaan ISO 14001- ja ISO 9001 -ympäristöjärjestelmien periaatteita.

Lisäksi olemme sitoutuneet FSC®-, PEFC™- sekä Joutsenmerkki-standardien asettamiin vaatimuksiin ja arvoihin. Uskomme vahvasti siihen, että panostaminen ympäristöystävällisiin materiaaleihin on investointi, joka maksaa moninkertaisena itsensä takaisin.

Asiakasdataamme käsitellään GDPR-lainsäädännön mukaisesti.

https://www.grano.fi/yritys

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!