home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

GPP Perimeter Protection Oy

Jätä oma ilmoitus

Turvallisuutta

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Lukkoseppä- ja avainliikkeet
Paikkakunta:
Nurmijärvi
Käyntiosoite:
Ilvesvuorenkatu 9 , 01900, NURMIJÄRVI
Postiosoite:
Ilvesvuorenkatu 9 , 01900, NURMIJÄRVI
Puhelinnumero:
+358106171700
Y-tunnus:
0124523-7
Yrityksen perustamisvuosi:
1978
Avainsanat

Pitkän kokemuksen, todistetun tutkimus- ja kehitysosaamisen ja tinkimättömän korkeiden laatustandardien ansiosta ylitämme vaativimpienkin asiakkaiden odotukset. Koska asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys on tärkein prioriteettimme, emme vain seuraa trendejä. Korkean turvallisuuden alalla Perimeter Protection Group on trendin määrittäjä.  Lue lisää historiastamme, tuotekehitysosastostamme ja siitä, mitä ensiluokkainen turvateknologia merkitsee meille. Lopputulos on, että aluesuojauksellesi on vain yksi vaihtoehto: GPP.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!