home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Genpro Solutions Oy

Jätä oma ilmoitus

Genpro Solutions Oy on riippumaton kokeneiden rakennusalan ammattilaisten perustama rakennuttamisen, projektinjohtamisen ja kiinteistöalan konsulttitoimisto, joka aloitti toimintansa vuonna 2006. Keskitymme vaativiin projektinjohto- ja, rakennuttamistehtäviin.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Nuijamiestentie 3 C , 00400, HELSINKI
Postiosoite:
Nuijamiestentie 3 C , 00400, HELSINKI
Puhelinnumero:
+35897555100
Y-tunnus:
0677905-1
Yrityksen perustamisvuosi:
1987
Avainsanat
ProjektinjohtoRakennetarkastuksetRakennusvalvontaRakennuttaminenSopimustekniikkaTalotekniikkavalvontaYhteistoimintaurakat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Mitä teemme?

Genpro Solutions Oy palvelee asiakkaitaan investointiprojektien ideointi- ja kehitysvaiheesta vastaanottoon ja luovutukseen asti tarjoamalla laadukkaita projektinjohto-, rakennuttamis- ja valvontapalveluita.

Genpro Solutions Oy on tilaajan aito edunvalvoja projektinjohtotehtävissä, hankesuunnittelussa, rakennuttamisessa ja toteutusvaiheen valvonnassa.

Talotekninen osaaminen sekä laaja-alainen ja monipuolinen kokemus vaativien ja laajojen projektien rakennuttamistehtävien hoidosta eri toteutustavoilla ja urakkajaoilla Suomessa ja ulkomailla ovat vahvuuksiamme.

Miten teemme?

Yhtiömme toiminta ja tuloksellisuus perustuu henkilöstömme, asiantuntemukseen, korkeatasoiseen osaamiseen, monipuoliseen, kokemukseen ja hyvään asiakaspalveluun.

Aikaansa seuraava ja innovatiivinen työyhteisö, ajanmukaiset ja tehokkaat työvälineet sekä kannustava ilmapiiri tukevat toimintaamme.

Henkilöstöllämme on vankkaa kokemusta erityisesti monia osapuolia sisältävien rakennus- ja perusparannushankkeiden läpiviennistä, projektinjohtamisesta ja rakennuttamis- sekä rakennusvalvontatehtävistä. Talotekniikka-asiantuntijoillamme on laaja kokemus talotekniikasta ja automaatiosta.

Pienenä organisaationa pystymme ketterästi muuntautumaan ja suhteuttamaan sopivan määrän resursseja hyvin eri laajuisten projektien tarpeisiin. Kysy siis rohkeasti tarjousta niin löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Referenssejä meillä on laajalti erilaisista kohteista suuntautuen muun muassa seuraaviin:

  • Toimisto-, liike- ja teollisuusrakennukset
  • Hoivakodit
  • Julkiset palvelurakennukset
  • Hotellit
  • Asunto-osakeyhtiöt
  • Uudisrakennukset
  • Peruskorjaukset
  • Julkisivu- ja linjasaneeraukset

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!