home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Gallant Espoo Oy

Jätä oma ilmoitus

Gallant on talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen, liikejuridiikan sekä konsultoinnin asiantuntijatalo. Paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina tuotamme yrityksille arvokasta dataa viimeisintä teknologiaa hyödyntävillä työvälineillä.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Lars Sonckin Kaari 14 , 02600, ESPOO
Postiosoite:
Lars Sonckin Kaari 14 , 02600, ESPOO
Puhelinnumero:
+35895417275
Y-tunnus:
0733097-7
Yrityksen perustamisvuosi:
1989
Avainsanat
CFOHRKirjanpitoMaksuhallintaPalkanlaskentaTalouspäällikköUlkoistettu talouspäällikköYrityskaupatYritysrahoitusYritysverotus
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Gallant mahdollistaa matkasi menestykseen

Gallant on eteenpäin katsovien yritysten talouden uudistaja ja asiantuntijatalo, joka tekee numeroistasi ylivoimaa. Annamme perusteltuja neuvoja, jotka auttavat sinua tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä yrityksesi eteen.
Paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina tuotamme yrityksellesi arvokasta dataa viimeisintä teknologiaa hyödyntävillä työvälineillä. Teemme työtä hymy huulilla, täydellä sydämellä ja tavoitteet korkealla. Laadukas ja läheinen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia.

Asiantuntijuutta yrityksen eri vaiheisiin

Tarkka, vastuullinen ja reaaliaikainen taloushallinto tarjoaa arvokasta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta, turvaa arkea ja säästää rahaa. Asiantuntijamme ovat apunasi, kun tarvitset kirjanpitoa, palkanlaskentaa tai maksuhallintaa.

Taloushallinnon palveluiden lisäksi meiltä löytyy osaava asiantuntijatiimi, jolla on vahvaa kokemusta ja näkemystä yrityksen laki- ja veroneuvonnasta, henkilöstöhallinnosta sekä yrityksen rahoituksesta. Meiltä löytyy myös CFO-palvelut, kun tarvitset talouspäällikön apua – oli kyseessä sitten väliaikainen tai pidempi tarve. Lisäksi autamme hyvään alkuun myös lupaavia startupeja meillä ja maailmalla.

Suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu

Kartoitamme mielellämme tilanteenne ja suunnittelemme kanssanne parhaan mahdollisen ratkaisun. Otathan rohkeasti yhteyttä meihin!

Tutustu meihin paremmin osoitteessa: gallant.fi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!