home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Gallant Espoo Oy

Jätä oma ilmoitus

Gallant on talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen, liikejuridiikan sekä konsultoinnin asiantuntijatalo. Paikallinen ja kansainvälinen kumppani tuottaa arvokasta dataa viimeisintä teknologiaa hyödyntävillä työvälineillä.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Lars Sonckin kaari 14 , 02600, ESPOO
Postiosoite:
Lars Sonckin kaari 14 , 02600, ESPOO
Puhelinnumero:
+35895417275
Y-tunnus:
0733097-7
Yrityksen perustamisvuosi:
1989
Avainsanat
CFOHRKirjanpitoMaksuhallintaPalkanlaskentaTalouspäällikköUlkoistettu talouspäällikköYrityskaupatYritysverotus

Gallant on eteenpäin katsovien yritysten talouden uudistaja ja asiantuntijatalo, joka tekee numeroistasi ylivoimaa.

Uudenlainen talouden asiantuntija antaa perusteltuja neuvoja, jotka auttavat sinua tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä. Teemme työtä hymy huulilla, täydellä sydämellä ja tavoitteet korkealla.

Ammattina asiakkaan menestys

Tarkka, vastuullinen ja reaaliaikainen taloushallinto tarjoaa arvokasta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta, turvaa arkea ja säästää rahaa. Laadukas ja läheinen asiakaspalvelu on kunnia-asiamme.
Asiantuntijamme ovat apunasi kun tarvitset kirjanpitoa, palkanlaskentaa tai maksuhallintaa.

Taloushallinnon palveluiden lisäksi talostamme löytyy osaava asiantuntijatiimi, jolla on vahvaa kokemusta ja näkemystä yritysjärjestelyistä sekä kaupoista, kuin myös veroneuvonnasta, sähköisistä järjestelmistä,  henkilöstöhallinnon asioista sekä startupeista. Kauttamme löydät myös sinulle räätälöidyt CFO palvelut, kun tarvitset talouspäällikön apua.

Ole yhteydessä niin räätälöidään tarpeidesi mukainen palvelu!

Yhteyshenkilöt

Johan Simell

Sales Manager

wbuna.fvzryy@tnyynag.sv

+358503107213

Maija Tahvanainen

Office Manager

znvwn.gnuinanvara@tnyynag.sv

+358405944150

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!